1400 klassieke games voor €29,99: Antstream Arcade komt naar Xbox

27 juli 2023 om 06:42 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Antstream Arcade, de cloudgaming-platform met een verbluffende collectie van 1400 klassieke games, is nu beschikbaar op Xbox. Dompel jezelf onder in de gouden eeuw van gaming, direct vanaf je Xbox of pc.

  Antstream Arcade: Duik in 1400 klassieke games voor slechts €29,99 op Xbox  

Belangrijke feiten:

  • Antstream Arcade geeft je toegang tot meer dan duizend retrogames op je Xbox of pc via cloudstreaming.
  • Een enorme gamebibliotheek die direct toegankelijk is: met een internetverbinding kun je een schat aan retrogames verkennen zonder wachttijden of opslagbeperkingen.
  • Betaalbare prijsopties: Antstream Arcade biedt een maandelijks abonnement voor €29,99 of een levenslange licentie voor €79,99.
 

ANTSTREAM ARCADE: 1400 KLASSIEKE GAMES IN EEN PAKKET


 

Van iconische arcade-klassiekers tot gewaardeerde titels van gameconsoles zoals NES, SNES, Sega Genesis, Commodore en meer, biedt Antstream Arcade een complete collectie die meerdere genres en decennia omvat, waaronder games zoals Super Mario Bros., Pac-Man, Metal Slug en Earthworm Jim.

  Wat kost Antstream Arcade?    

De toekomst van retrogaming

 

Antstream Arcade revolutioneert de manier waarop we klassieke videogames ervaren. Voorbij zijn de dagen dat je in stoffige dozen moest wroeten om je favoriete retrotitels te vinden of op zoek moest naar emulators om ze te spelen op verouderde hardware. Nu kun je direct vanaf je Xbox of pc met cloudstreaming in de glorieuze era van de klassieke videogames duiken.

Met een internetverbinding kun je direct toegang krijgen tot meer dan duizend games, zonder dat wachttijden of opslagproblemen je ervan weerhouden om het hele catalogus van klassieke games te verkennen.

Antstream Arcade is al een tijdje beschikbaar op pc en mobiele apparaten, maar nu is het ook beschikbaar op Xbox voor €29,99 per maand of €79,99 voor een levenslange licentie.

De levenslange licentie is verreweg de beste deal, omdat het een eenmalige betaling is en alle toekomstige releases zal bevatten, die de bibliotheek mogelijk kunnen uitbreiden tot duizenden andere klassiekers.

Of je nu een ervaren gamer bent die in de jaren 80 is opgegroeid of een nieuwsgierige millennial die de geschiedenis van videogames wil verkennen, Antstream heeft voor elk wat wils.


 

GAMES GOEDKOPER KOPEN OP CDKEYNL


 

CDkeyNL is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browser extensie die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je kunt de beste en goedkoopste online deals vinden voor CD keys, game codes, gift cards en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 
 

Door Daniel Burrows Daniel

Lees dit bericht in :

 

RELEVANTERE ARTIKELEN