Bekijk de nieuwe gameplay en de openingsbioscoop voor Minecraft Dungeons

30 september 2019 om 07:24 in Blog met Geen reacties
 

Lees dit bericht in :

Mojang nam de kans om spelers te hype voor de komende Minecraft co-op ARPG spin-off op Minecon dit jaar. We hebben al een beetje gameplay gezien voor Minecraft Dungeons, maar de ontwikkelaars lieten een nieuw gebied zien en dit keer nog veel meer.



Het is iets meer dan 4 minuten maar we krijgen een schat aan informatie van de ontwikkelaar die ons door de beelden loopt. De video speelt zich af in een gebied genaamd “Creeper Woods” waar de huidige zoektocht de spelers opdracht geeft om vijf dorpelingen te bevrijden. We krijgen een aantal van de vaardigheden te zien die verschillende voorwerpen en wapenveroveringen ons bieden, en zelfs de “piggybank” – een varken met een schatkist op zijn rug die ontegenzeggelijk een knipoog is naar Diablo 3’s buitkoblins.

Hieronder kun je de volledige gameplay-video (met dank aan GamersPrey) bekijken:

 

Alles ziet er bekend uit, van de voxelesthetiek tot de verschillende getoonde menigten – skeletten, spinnen, kruipers en zelfs schapen. Het is echter een stuk flitsender als het gaat om speciale effecten, met een flinke scheut vonken en andere lichteffecten.

Mojang trakteerde fans ook op de openingsfilm van het spel waar we de oorsprong van de antagonist van het spel, de Arch Illager, en zijn krachtige relikwie, de Orb of Dominance, kunnen zien. Spelers zullen zich bevinden in de strijd tegen de boze tiran en zijn horde van gedomineerde monsters.

Je kunt de volledige opening van de film hieronder bekijken:

 

Dungeons ondersteunt maximaal vier spelers in drop-in, drop-out in zowel lokale als online coöperaties, waarbij het spel automatisch wordt opgeschaald wanneer een speler toetreedt of vertrekt. Het is ook belangrijk op te merken dat spelers, ondanks het feit dat het een Minecraft-game is, tijdens hun avonturen niet aan het ontginnen of knutselen zullen zijn.

Minecraft Dungeons wordt in het voorjaar van 2020 gelanceerd voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en de Switch. De game zal ook beschikbaar zijn via de Xbox Game Pass bij de lancering.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Microsoft plaagt hun Gamescom 2019 Lineup 2019

 

Microsoft heeft zojuist meer details vrijgegeven over wat ze zullen delen op Gamescom 2019. Lees verder voor de details en een korte teaser van de uitgever.


AllKeyShop Rewards Program