Battlefield 2042 – Gratis Game Mode Battle Royale

Volgens een lek krijgt Battlefield 2042 een gratis Battle Royale speltype, een Battle Pass en sterk verbeterde kaart vernietiging fysica.

Door  Author Ingo  Ingo  |  Author Daniel Burrows  Windfell  |  Sir_Magnetron Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Battlefield 2042 komt later dit jaar uit, en de zeer gerespecteerde leaker Tom Henderson is druk bezig geweest met het onthullen van informatie over de aankomende first-person shooter van DICE en EA.

 

 

Een stukje informatie dat eruit springt is dat maps bijna volledig vernietigbaar zullen zijn, met uitzondering van gebouwen die een vast doel bevatten.

Henderson onthult verder dat de multiplayer mogelijk een opknapbeurt krijgt. Spelers zullen zich nog steeds groeperen in de herkenbare Squads, maar een functie genaamd “Platoon” zal squads in staat stellen om te koppelen en samen te werken.

 
Battlefield 2042

EA / DICE

 

Volgens Henderson zal de Battle Royale modus als free-to-play lanceren en samen met een Battle Pass worden uitgebracht. Dit volgt op het succes van Call of Duty: Warzone van Activision.


Battlefield 2042 INSTELLING


Battlefield 2042

 

Bij elke Battlefield-game komt een belangrijke vraag – wanneer en waar zal het zich afspelen? Aangezien de vorige delen zich in zeer verschillende settings hebben afgespeeld, is er op dit gebied nog veel onduidelijk.

Telkens als er een Battlefield-game wordt aangekondigd, is de meest gestelde vraag: “In welk tijdperk speelt het spel zich af?”

Battlefield V speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog, en Battlefield 1 in de Eerste Wereldoorlog. Geruchten, en mogelijk hoop, is dat Battlefield 2042 een moderne setting zal hebben. Sommigen denken dat DICE Battlefield 3 nieuw leven wil inblazen met een zachte reboot.


 

Battlefield 2042 Gameplay


Battlefield 2042

 

Zoals alle langlopende franchises, weten we wat we kunnen verwachten als het gaat om de kern-gameplay. Verwacht een snelle, first-person shooter met enorme maps, veel spelers tegelijk en veel voertuigen.

Call of Duty: Warzone heeft spelersaantallen van 150 tot 200. We kunnen vergelijkbare aantallen verwachten in Battlefield 2042, de franchise staat al bekend om zijn massale gevechten.

In onlangs onthulde testbeelden voor de game, vingen we een glimp op van de vernietiging van gebouwen, spelersaantallen, enorme kaarten en personage details.

In een recente EA earnings call zei EA CEO Andrew Wilson: “De volgende visie op Battlefield neemt alle vernietiging, speler agency en voertuig- en wapen gevechten waar de franchise bekend om staat mee en tilt het naar een hoger niveau.”


 

Battlefield 2042 Crossplay


Battlefield 2042

 

Battlefield 2042 lanceert met next-gen consoles in gedachten, de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Henderson denkt dat het spel 128 maps voor spelers zal bevatten en dat crossplay mogelijk zal zijn. Het is vermeldenswaard dat volgens het lek, PS4 en Xbox One-eigenaren geen toegang zullen hebben tot deze hoge spelersaantallen en in plaats daarvan de klassieke 32 vs 32-wedstrijden zullen spelen.

Natuurlijk, houd in gedachten dit alles is een lek, en informatie kan veranderen. Henderson heeft echter in het verleden al vele malen gelijk gekregen. Bijvoorbeeld de naam en setting van CoD: Modern Warfare en zijn Battle Royale spin-off, Warzone. Battlefield 2042 komt in de vakantie van 2021 uit en zal verkrijgbaar zijn voor PS5, Xbox Series X/S, en PC.

   
Author Ingo

Ingo

Ingo is snel! Studeerde e-commerce en heeft zijn roots vooralsnog in het levendige Duitsland. Tegelijkertijd staat hij als ambitieuze influencer-consultant dicht bij game communities & game-ontwikkelaars. Hij weet vaak welke trends er op dit moment gaande zijn. Ingo heeft een bijzondere fascinatie als game review editor.

RELEVANTERE ARTIKELEN