Koop Strategic Mind The Pacific PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Strategic Mind The Pacific spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Strategic Mind The Pacific rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Strategic Mind The Pacific PS5?

Koop Strategic Mind The Pacific op de PS5 voor 4,36€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 1 vertrouwde verkopers die 1 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
5 augustus 2021
Officiële website
Ontwikkelaar
Starni Games
Uitgever
Starni Games
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Strategie Sim

OVER DIT SPEL


Strategic Mind the Pacific is een turn-based strategiespel ontwikkeld door Starni Games, een oorlogssimulator gebaseerd op de oorlog in de Pacific tussen het Japanse Keizerrijk en de Verenigde Staten van Amerika tijdens WO II. De hoofdcampagne biedt een uitgebreide ervaring van de oorlog door je het perspectief en commando te geven voor beide partijen in het conflict. Het merendeel van de gevechten in de Stille Oceaan vond plaats in grootschalige zeegevechten met vliegdekschepen, torpedojagers en vliegtuigen, maar je zult nog steeds infanterie op landingsmissies moeten sturen om bases op eilanden in te nemen. Om te winnen heb je een goede samenwerking en tactische kennis nodig tussen al je legers te land, ter zee en in de lucht.

   
  • Voordat je aan missies begint, heb je de mogelijkheid om te kiezen hoeveel en welke schepen, onderzeeërs en vliegtuigen het grootste deel van je vloot zullen vormen. Alle schepen hebben modellen die overeenkomen met de periode.
  • Troepen die na elke missie overleven, verdienen ervaringspunten die je kunt investeren in specifieke vaardigheden. Je kunt ze verder aanpassen door er attachments op te zetten, zodat ze goed zijn in specifieke strategieën.
  • Ingewikkelde gevechtsmechanismen: bij een aanval heb je de mogelijkheid om te kiezen welke delen van het schip je wilt aanvallen: de romp, de motor, het vliegdek, enz. Dit systeem biedt een grote verscheidenheid aan tactische diepgang: wil je de motor beschadigen en het schip onbewoonbaar maken of wil je het risico nemen en proberen de gepantserde romp te vernietigen en het schip volledig tot zinken te brengen?
  • Je commandanten hebben ook een rol te spelen, elk van hen heeft een unieke vaardigheid die ze kunnen gebruiken, kies welke commandant bij jouw speelstijl past, en gebruik hun vaardigheden op precies het juiste moment.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Strategic Mind The Pacific

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Strategic Mind The Pacific op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Strategic Mind The Pacific uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen