Beste nieuwe spellen die deze week uitkomen: 29 mei – 4 juni

29 mei 2023 om 11:57 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Lees dit bericht in :

   

CDkeyNL vergelijkt de prijzen van videospelletjes.

 

BELANGRIJKSTE SPELLEN VAN DE WEEK


 

System Shock, de baanbrekende sci-fi horror game dat in 1994 op de gamewereld werd losgelaten, is volledig opnieuw opgebouwd met verbluffende HD-beelden, een ijzingwekkende nieuwe soundtrack en een vernieuwde gebruikersinterface. Gevangen in een ruimtestation dat wordt bestuurd door een gestoorde AI, moet je beginnen aan een adrenalinestoot door het station en de ooit menselijke bemanning om een einde te maken aan de heerschappij van SHODAN.

Ontketen de ware kracht van de Doomblade, een wapen met onvoorstelbare kracht! Dit legendarische zwaard werd ooit eeuwenlang in kettingen gevangen gehouden en is nu in jouw handen. Ga op een wraakzuchtige zoektocht door onderling verbonden werelden en spoor de monsterlijke Dread Lords op die de Doomblade gevangen durfden te houden. Gebruik zijn unieke vaardigheden en speel onderweg nog grotere krachten vrij, zodat je een onstuitbare vernietigingskracht wordt.

Capcom brengt Street Fighter 6, het nieuwste deel in de legendarische vechtserie. Met 18 verschillende en iconische vechters om uit te kiezen, ga je de strijd aan met hartverscheurende gevechten in drie opwindende vechtmodi. Ervaar de spanning van intens online competitief spel of duik in een meeslepend avontuur voor één speler. Voel de spanning met real-time commentaar een extra laag van intensiteit aan je wedstrijden toevoegt.

  Beste nieuwe spellen die deze week uitkomen  
 

Dinsdag 30 mei

 

System Shock


 

Company of Heroes 3


 

Farworld Pioneers


 

Friends vs Friends

 
 

To Hell with the Ugly

 
 

Poly Bridge 3

 
 

Return to Grace

 
 

woensdag 31 mei

 

Doomblade


 

Candle Knight

 
 

Decarnation

 
 

Donderdag 1 juni

 

Etrian Odyssey Origins Collection


 

Gunfire Reborn

 
 

Homebody

 
 

Killer Frequency


 

Vrijdag 2 juni

 

Street Fighter 6


 

Shantae

 
 

We Love Katamari Reroll+ Royal Reverie


 

Super Mega Baseball 4