Kopen System Shock CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de System Shock CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je System Shock rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor System Shock?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van System Shock op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
30 mei 2023
Official website
Developer
Nightdive Studios
Publisher
Prime Matter
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Survival FPS Horror ... Rijke verhaallijn Ruimte Shooter Firstperson Scifi Survivalhorror Cyberpunk Sfeervol Singleplayer Bloederige taferelen Gewelddadig Kickstarter Remake Meeslepende sim

OVER DIT SPEL


System Shock is een first-person shooter met survival horror-elementen ontwikkeld door Nightdive Studios een volwaardige remake van de baanbrekende game met dezelfde naam uit 1994, een combinatie van cult klassieke gameplay met geheel nieuwe HD-visuals, bijgewerkte controls, een gereviseerde interface, geluiden en muziek.

 
 • Je ontwaakt uit een zes maanden durende genezingscoma aan boord van het Citadel Station TriOptimum’s belangrijkste onderzoeksfaciliteit ze huurden je in om een klus te klaren, maar je vindt een station vol gruwelijke monsters.
 • De AI van het station is zelfbewust geworden, SHODAN is haar naam, ze heeft de controle over de Citadel overgenomen en de bemanning veranderd in een leger van cyborgs en mutanten, ze is nu van plan hetzelfde te doen met de aarde. Je moet je een weg vechten door de diepten van het ruimtestation en haar tegen elke prijs stoppen.
 • Verbeter je vaardigheden en pas je aan je nieuwe omgeving aan. Gebruik je hackvaardigheden om in cyberspace in te breken en mogelijk andere routes in het ruimtestation te openen.

Preorder bonus


Deze editie van System Shock bevat het basisspel en de verbeterde editie van System Shock 2 gratis zodra deze uitkomt.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2400, AMD FX-8320
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: Nvidia GTX 670 2GB, AMD Radeon HD 7870 2GB
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-3770, AMD FX-8350
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: Nvidia GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 18 aanbiedingen van 29,58€ tot 45,08€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play System Shock. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Preorder bonus
Remastered Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards