A Plague Tale Innocence Trailer ziet de spel’s echte “Monsters”

7 mei 2019 om 14:34 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD

Focus Home Interactive releases gewoon een nieuwe trailer voor hun aankomende verhaal-gedreven puzzelavontuur, A Plague Tale Innocence. Terwijl de meeste van de eerdere Trailers gericht op de hondsdolle zwermen van de pest-dragende ratten, de laatste is voorzien van de echte “monsters” van dit verhaal.Terwijl de term “monsters” meestal duidt op wrede wezens die prooi op de mens, de monsters in onschuld zijn eigenlijk menselijk. Het leger van de Inquisitie zoekt meedogenloos voor vermoedelijke plaag dragers om te elimineren. Kleine broer van Amicia, Hugo, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte, waardoor de broers en zussen op de Inquisitie radar en op de vlucht van haar brutale inquisiteurs.

U kijken op de volledige monsters trailer hieronder:

 

De man aan het aantrekken van de volledige harnas met de helm is Heer Nicholas, de leider van het leger van de Inquisitie. Afgaand op hoe opvallend hij in de trailers van het spel wordt gekenmerkt, u wedden hij een zeer belangrijke rol in het verhaal van Amelia en van Hugo zal spelen.

A Plague Tale Innocence is ingesteld op start op 14 mei voor PC, Xbox One en PS4.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


A Plague Tale Innocence Trailer zet de trend voor Amicia en Hugo’s avontuur

 

A Plague Tale Innocence Net kreeg een nieuwe trailer die perfect zet het grimmige avontuur de De Rune broers en zussen zullen worden gedwongen in. Kijk hier.


AllKeyShop Rewards Program