Against the Storm voegt zich vandaag bij PC Game Pass – Speel gratis!

9 december 2023 om 10:11 in Abonnementen met Geen reacties

Speel Tegen de Storm gratis met Game Pass vanaf vandaag. Beschikbaar op Game Pass voor PC, Game Pass voor Console X|S, en Xbox Cloud Gaming.

  Play for Free with Xbox Game Pass    

Belangrijke feiten

  • Tegen de Storm voegt zich bij Game Pass voor PC
  • Begin met spelen vanaf 8 december 2023.
    Against The Storm Game Pass  

Tegen de Storm is een uitdagend en lonend spel dat een unieke mix biedt van stadsbouw- en roguelike-elementen, waarbij je de rol aanneemt van een leider die belast is met het leiden van je volk door een reeks ruige en onvoorspelbare omgevingen.

Je zult nederzettingen bouwen, middelen beheren en nieuwe technologieën onderzoeken om je overleving te waarborgen. Maar de wereld verandert voortdurend, met stormen, hongersnood en gevaarlijke wezens die voortdurende bedreigingen vormen voor je opkomende beschaving.

De roguelite-elementen van Tegen de Storm voegen een laag opwinding toe aan de gameplay. Elke speelsessie is uniek, met procedureel gegenereerde kaarten, gebeurtenissen en uitdagingen. Dit betekent dat je nooit dezelfde ervaring zult hebben en altijd zult leren en je zult aanpassen aan nieuwe situaties.

Tegen de Storm, de veelgeprezen roguelite city builder van Eremite Games, werd oorspronkelijk uitgebracht in de vroege toegang in 2021. En nu heeft het eindelijk zijn weg gevonden naar de Game Pass PC en is het uit de vroege toegang!

       
 

Hoe Tegen de Storm gratis te spelen?

Met een actief Game Pass-abonnement kun je Tegen de Storm gratis spelen vanaf 8 december 2023, precies op tijd voor de volledige release. Het spel verlaat de Early Access en wordt gelanceerd als day-one op PC Game Pass.

Voor de volledige lijst met games die in december 2023 bij Game Pass komen, bekijk dit artikel.

 
 

Waar Tegen de Storm CD Key goedkoop te kopen?

Heb je geen Game Pass-abonnement en ontbreekt het je aan geld om de volledige prijs te betalen? Je bent op de juiste plek, want Allkeyshop is hier om te helpen! Het is misschien geen gratis toegang of een gratis Tegen de Storm CD-sleutel, maar zeker de op één na beste optie.

Gebruik eenvoudig onze prijsvergelijkingstool om de Tegen de Storm CD Key te vinden en te kopen tegen de laagste prijs. En omdat ons doel is om je de beste deal te geven, zie je niet alleen waar de laagste prijs voor gamekeys is, maar tonen we ook inzichten in de prijsgeschiedenis, winkelrecensies, het kopersbeschermingsprogramma indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard, zodat je precies weet wat je krijgt en hoeveel je ervoor betaalt. Niemand houdt van verborgen kosten en verrassingen tijdens het afrekenen!

En om je besparingen verder te verhogen, pas exclusieve Allkeyshop kortingscodes toe bij geselecteerde handelaren die je ook zult zien in onze prijsvergelijkingstool. Wat voor game, welk platform, waar je ook bent, we hebben je gedekt!

Voor meer gamingnieuws, aanbiedingen en updates over gratis te spelen games, blijf afgestemd hier bij Allkeyshop!

     
 

Lees dit bericht in :

   

By Nathalie

 

RELEVANTERE ARTIKELEN