Alan Wake 2: Het Verhaal tot nu Toe Uitgelegd – Wees op je hoede voor de Duistere Aanwezigheid

17 oktober 2023 om 15:42 in Gaming-nieuws met Geen reacties
  Alan Wake 2: Het Verhaal tot nu Toe Uitgelegd - Wees op je hoede voor de Duistere Aanwezigheid

Lees dit bericht in :

Belangrijke Feiten

  • Alan Wake 2 van Remedy Entertainment wordt uitgebracht op 27 oktober 2023
  • Alan Wake 2 verschijnt 13 jaar na het origineel en speelt zich af 13 jaar later
  • We zullen spelen als Alan en als FBI-agent Saga Anderson
    Officiële Artwork Alan Wake 2  

Inleiding


 

Uitgebracht in 2010 door Remedy Entertainment, vertelt Alan Wake het verhaal van een beroemde misdaadromanschrijver die lijdt aan een schrijversblok. Dit veroorzaakt ook spanningen met zijn vrouw Alice, dus besluit het paar om een korte vakantie te nemen in het kleine stadje Bright Falls.

Wanneer Alice het ware doel van hun bezoek onthult, om de psycholoog te helpen, verlaat Alan boos de cabine, alleen om Alice te horen schreeuwen. Bij zijn aankomst ziet hij haar door het meer verzwolgen worden en springt meteen om haar te redden

     
 

Alan Wake


 

Bij het ontwaken ontdekt hij een andere situatie, iets sinisters heeft hem aangetrokken en probeert Alice mee te nemen. Alan bevindt zich daarom in wat hij de “Donkere Wereld” noemt, waar donkere figuren proberen hem aan te vallen, en hij kan zich verdedigen met een combinatie van vuurwapens en lichtbronnen. Hij besluit zijn geschriften te gebruiken om de situatie op te lossen, maar dit kost hem zijn vrijheid en hij blijft vastzitten in de cabine van de “Donkere Wereld”.

  Alan Wake geremasterd Alan met Sarah Breaker    
 

American Nightmare en Control


 

In “American Nightmare” weten we dat Alan verschillende benaderingen probeert om een uitweg te vinden, waarvan er een de vorm aanneemt van een aflevering van een televisieserie. Hier ziet Alan zich geconfronteerd met een duistere versie van zichzelf, genaamd Mr. Scratch, die Alice van hem probeert weg te nemen. Dit leidt tot het verdwijnen van zijn duistere versie, terwijl Alan een uitweg probeert te vinden. Soms slaagt hij erin om, bij pogingen om met de buitenwereld te communiceren via zijn geschriften, op de een of andere manier contact te leggen met de geheime overheidsinstantie die bekendstaat als het Federal Bureau of Control (FBC), die Bright Falls heeft onderzocht na de gebeurtenissen van het eerste spel, waardoor het universum van Alan Wake wordt verbonden met “Control”.

  Control AWE DLC met Alan Wake en Jesse Faden    
 

Alan Wake II


 

13 jaar na de gebeurtenissen keert Alan terug uit de “Donkere Wereld”. Deze keer zullen we ook spelen als Saga Anderson, een FBI-agent en partner van Alex Casey, een personage dat lijkt te bestaan in zowel deze wereld als in de denkbeeldige wereld van Alan. Hier zal Saga onderzoek doen naar moorden in Bright Falls, maar al snel merken dat er iets niet in de haak is. De inwoners begroeten haar alsof ze deel uitmaakt van de gemeenschap. Het zal geen verrassing zijn dat de plotselinge terugkeer van een angstige Alan naar de echte wereld geen goed teken is.

  Alan Wake en Saga Anderson    
 

In dit nieuwe avontuur zullen we zowel als Alan als Saga spelen, en we kunnen vrij kiezen hoeveel secties we met elk van hen willen spelen terwijl ze verschillende situaties onderzoeken en confronteren. Het spel heeft zich aanzienlijk meer verschoven naar een survival horror-game, in tegenstelling tot de vorige actie-avonturen in een angstaanjagende omgeving. De gameplay als geheel is ook verfijnd dankzij de technologie Northlight van Remedy, aangedreven door ray tracing-technologieën, die prachtig samengaat met de licht-tegen-donker-game-mechanica.

Alan Wake 2 van Remedy Entertainment wordt uitgebracht op 27 oktober 2023 op PS5, Xbox Series X/S en PC (Epic Games Store)

 
 

KOOP ALAN WAKE 2 GOEDKOPE GAME SLEUTEL OP CDKEYNL


 

CDkeyNL is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browser extensie die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je kunt de beste en goedkoopste online deals vinden voor CD keys, game codes, gift cards en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 
 

Door whizzerlow whizzerlow

 

RELEVANTERE ARTIKELEN