Allkeyshop eGazette #1 September Editie

14 september 2022 om 14:17 in eGazette met no comments

Lees dit bericht in :

Hallo allemaal!

Ik heb besloten om de Allkeyshop eGazette te starten om jullie op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes rondom Allkeyshop en de community.

egazette allkeyshop first edition

WAT IS ER NIEUW DEZE MAAND OP ALLKEYSHOP?

Jullie vroegen om meer manieren om punten te gebruiken, en we hebben jullie gehoord!

Vorig jaar zijn we begonnen met verschillende evenementen op de officiële Discord server van Allkeyshop. Tot nu toe waren er op Discord alleen al meer dan 1520 winnaars in de wekelijkse #events en meer dan 215 winnaars in de punctuele #announcements. Dat is een totaal van 104205 winnaars op onze websites tot nu toe sinds het nieuwe belonings programma is ingezet.

Aangezien de community blijft groeien, willen we een maximum van onze actieve gebruikers belonen, maar we willen ook niet alleen op “geluk” gebaseerd zijn. Yep, we hebben allemaal onze “Pechvogel” tijden, toch!

Allkeyshop meme

Dus, ik ben blij om aan te kondigen dat er in de komende weken een andere nieuwe manier zal komen om je punten goed te gebruiken!

Onze NFT’s zullen gratis zijn voor onze ongelukkige leden van de community. Met hen zul je in staat zijn om game sleutels te winnen! (Als je niet van NFT’s houdt en geen gratis games wilt, verbrand ze dan gewoon! 😉 )

Allkeyshop’s Sherpa Team

sherpa Allkeyshop

De eerste golf van rekrutering voor het Allkeyshop’s Sherpa team is al gedaan, maar we zijn er zeker van dat we in de toekomst meer van de community erbij willen betrekken, dus je kunt nog steeds solliciteren!

Als je op zoek bent naar een baan kun je misschien ook onze carrière pagina bekijken.

We willen graag onze nieuwste Ambassadeurs/Sherpa team begroeten:

  • Javi “TmmRanger” Fernández [ES] (is al een paar maanden ambassadeur)
  • Askell [IT] (reeds ambassadeur sinds een paar maanden)
  • Gonçalo “K.9” Fernandes [PT]
  • Silent Static [EN]
  • NeØs [FR]
  • CarlosBraz [PT]
  • strife_omen [EN]
  • Senpavo [IT]
  • Matt [ES]
  • Jesse “JesseRedbull” Bakker [NL]

Om onze eerste leden binnen het team te bedanken, sturen we een T-shirt met Allkeyshop label dat je kunt kiezen uit onze kledingwinkel.

Openbare Trello voor suggesties

We hebben hem een tijdje op stand-by gehad, maar de Allkeyshop’s Trello Public is nu weer actief. Je kunt daar weer suggesties over de website naar toe sturen. We zullen jullie in de volgende eGazette weer op de hoogte houden van de nieuwste features!