Alone in the Dark: The Dark Man keert terug in griezelige trailer

20 november 2023 om 20:38 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De Dark Man staat op het punt terug te keren naar Alone in the Dark nadat THQ de antagonist van het spel heeft geteased in een griezelige trailer.

  Alone in the Dark: The Dark Man Trailer  

Lees dit bericht in :

Belangrijke Feiten

  • THQ brengt een reboot van Alone in the Dark uit in januari.
  • Deze heropleving is niet zomaar een remake, maar een heruitvinding en liefdesbrief aan het klassieke spel.
  • De release van het spel op PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5 staat nu gepland voor 16 januari 2024.
 

ALONE IN THE DARK – DE TERUGKEER VAN DE DARK MAN


 

THQ zal Alone in the Dark nieuw leven inblazen met een reboot deze januari. Edward Carnby en Emily Hartwood keren terug om de mysteries van Decerto Manor op te lossen. Ook keert Ezechiel Pregzt terug, ook wel bekend als The Dark Man.

 

HERSTART VAN DE SERIE

 
 

Alone in the Dark is geen remake maar een herstart van het originele spel uit 1992. THQ beschouwt het als een heruitvinding en liefdesbrief aan het origineel, met enkele belangrijke wendingen om oudere fans tevreden te stellen en nieuwe spelers nieuwsgierig te maken.

Edward Carnby en Emily Hartwood keren terug als speelbare personages terwijl ze de geheimen ontrafelen van het metalen gekkenhuis binnen Derceto Manor.

Naarmate het verhaal vordert, zullen spelers gevangen zitten tussen realiteit en waanzin terwijl ze verschillende monsterlijkheden tegenkomen en oog in oog komen te staan met kwaadaardige entiteiten.

   

VERTRAAGD

 

Spelers kunnen eindelijk Alone in the Dark spelen op PC, Xbox Series X|S en PC op 16 januari 2024. Oorspronkelijk gepland voor een release in oktober 2023, koos THQ ervoor om te vertragen om de lancering van Alan Wake 2 te vermijden.

 

ONTLOOP DE HORROR VAN HOGE PRIJZEN MET CDKEYNL


 

Allkeyshop is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop Browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer bewaart.

Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

 
 

Door Daniel Burrows Daniel

Meer relevante artikelen