Amazon Prime Gaming gratis games voor December 2023 – Volledige lijst

1 december 2023 om 17:47 in Abonnementen met Geen reacties

Hier is de volledige lijst van Amazon Prime Gaming gratis games voor December 2023, samen met alle gratis in-game content en Amazon Luna streaming titels voor de hele maand.

  Prime Gaming Free Games November    

Belangrijke feiten

 • Een totaal van zeven bevestigde games zal gratis beschikbaar worden gesteld voor abonnees van Amazon Prime Gaming deze maand.
 • Zes titels zijn ook bevestigd voor Amazon Luna.
  Prime Gaming Free Games December 2023    
 

Amazon Prime Gaming Gratis Games December 2023

We bevinden ons nu in de laatste fase van het jaar 2023! En zoals bij elk begin van de maand heeft Amazon Prime nu de gratis games voor december 2023 onthuld die abonnees kunnen opeisen.

       

Zeven titels zijn voorlopig bevestigd, met Deathloop niet alleen als koploper, maar ook als de blikvanger van deze maand.

 
 • Deathloop (Epic Games Store)
 • Akka Arrh
 • Aground
 • SeaOrama: World of Shipping
 • Kombinera (Epic Games Store)
 • A Tiny Sticker Sale
 • Asteroids: Recharged (Epic Games Store)
 

Zoals eerder gezien in voorgaande maanden, zijn er vaak verrassingsgratis games halverwege de maand, dus laten we afwachten of Amazon iets speciaals in petto heeft voor de feestdagen en er een zeer vrolijk kerstfeest van maakt voor iedereen!

   
 

Deathloop [Epic Games Store]

   

Deathloop is een first-person actievideogame uit 2021, gevestigd op het fictieve eiland Blackreef in de jaren 1960, waar twee rivaliserende huurmoordenaars gevangen zitten in een tijdlus en elkaar moeten doden om de lus te doorbreken.

Hier speel je als Colt Vahn, een huurmoordenaar die wakker wordt op Blackreef zonder herinnering aan hoe hij daar is beland. Hij ontdekt al snel dat hij gevangen zit in een tijdlus en de enige manier om te ontsnappen is door alle acht Visionaries, de leiders van het eiland, voor middernacht te doden. Colt wordt echter ook opgejaagd door Julianna Blake, een andere huurmoordenaar die probeert te voorkomen dat hij de lus doorbreekt.

Geniet van deze zeer meeslepende game gratis! Je kunt beginnen met het opeisen van je gratis Epic Game Store-sleutel voor Deathloop op 7 december 2023.

 
 

Akka Arrh [Amazon Games App]

   

Akka Arrh is een snel, psychedelisch arcadeschietspel gebaseerd op een ongeproduceerd Atari-arcadespelprototype uit de jaren 1980.

In het spel bestuur je een krachtig kanon genaamd de Akka Arrh, gemonteerd op een torentje genaamd de Sentinel. Je doel is om de Sentinel te verdedigen tegen golven van vijanden door de Akka Arrh op hen af te vuren.

Het spel heeft een verscheidenheid aan psychedelische visuele effecten en een pakkende soundtrack. Akka Arrh voegt zich op 14 december 2023 bij de line-up van gratis games van Prime Gaming.

 
 

Aground [Amazon Games App]

   

Aground is een 2D open-world mijn- en craft-RPG waarin je speelt als een van de laatste menselijke overlevenden gestrand op een onbewoond eiland. Je moet inventiviteit en hulpbronnen gebruiken om te overleven, het eiland te verkennen en uiteindelijk een weg terug naar de beschaving te vinden.

Als je altijd al fan bent geweest van mijn- en craftgames, is Aground zeker de moeite waard. Speel Aground gratis met een actief Amazon Prime-abonnement vanaf 14 december 2023.

 
 

SeaOrama: World of Shipping [Amazon Games App]

   

SeaOrama: World of Shipping is een simulatiespel waarin je de uitgestrekte en dynamische wereld van maritieme handel navigeert. Ervaar het bouwen en beheren van je eigen vloot schepen en geniet van het varen over de hele wereld, waarbij je meer dan 90 realistische havens bezoekt onder diverse weersomstandigheden.

Maar het spel draait niet alleen om schepen en varen op zich, maar ook om invloed uitoefenen op wereldwijde handelsroutes, het opbouwen van je economisch rijk en je stempel drukken op de maritieme industrie.

Droom je ervan een maritieme ondernemer te worden? Perfect. Haal een gratis exemplaar van SeaOrama: World of Shipping bij Prime Gaming op 14 december 2023.

 
 

Kombinera [Epic Games Store]

   

Maak je klaar om je mentale grenzen te verleggen en begin aan een kleurrijke reis door een wereld van breinbrekende puzzels met Kombinera. Dit unieke spel daagt je uit om meerdere ballen tegelijkertijd te besturen terwijl je ze door een reeks steeds complexere levels navigeert, gevuld met vallen, obstakels en verborgen geheimen.

Je hebt snelle reflexen en strategisch denken nodig om de ingewikkelde puzzels op te lossen. Haal een gratis Kombinera-spelsleutel op bij de Epic Games Store met je Amazon Prime-lidmaatschap. Begin met opeisen op 21 december 2023.

 
 

A Tiny Sticker Sale [Amazon Games App]

   

A Tiny Sticker Sale is een charmant en boeiend videogameconcept dat een unieke mix biedt van stickercreatie, winkelbeheer en hartverwarmende interacties met dierlijke klanten.

Je speelt als eigenaar van een winkel die verantwoordelijk is voor het maken, op voorraad houden en verkopen van verschillende kleine stickers met unieke magische effecten, variërend van het vergroten van het zelfvertrouwen tot het schenken van moed.

Geniet van deze ontspannende en gemakkelijk te leren gameplay gratis! Grijp je gratis exemplaar van A Tiny Sticker Sale met Prime Gaming vanaf 28 december 2023.

 
 

Asteroids: Recharged [Epic Games Store]

   

Asteroids: Recharged is een heruitvinding van de klassieke arcadespel Asteroids uit de jaren 1980. Het behoudt de kerngameplay van het originele Asteroids, waarbij je een ruimteschip bestuurt dat asteroiden moet schieten en vernietigen terwijl je ze vermijdt en vijandelijke UFO’s ontwijkt.

Met deze versie introduceert het spel nieuwe power-ups, 30 unieke uitdagingen, lokale en wereldwijde leaderboards en coöp-spelen. Haal het spel gratis vanaf 28 december 2023.

 
 

Aangezien het eerste gratis Amazon Prime Gaming-spel voor december 2023 pas op de 7e beschikbaar zal zijn, kun je nog steeds games opeisen die vorige maand zijn toegevoegd. Voor de volledige lijst met gratis games van Prime Gaming voor november 2023, bekijk het hier.

 
 

Amazon Prime Gaming In-game Beloningen December 2023

Naast de maandelijkse gratis games kun je ook veel gratis in-game content krijgen voor spellen zoals Destiny 2, Company of Heroes 3, Overwatch 2 en Call of Duty: Mobile. Ook maandelijkse loot voor gebruikelijke spellen zoals League of Legends, PUBG en World of Warcraft.

 
 

Amazon Luna Gratis Games December 2023

Amazon Luna, de cloud-gamingdienst van het platform, heeft ook zijn line-up bevestigd voor december 2023.

 • Fortnite
 • Trackmania
 • Strange Horticulture
 • Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites
 • Steel Assault
 • Once Upon a Jester

Deze service is alleen beschikbaar voor Amazon Prime-abonnees in de VS, Canada, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

   
 

Lees dit bericht in :

   

By Nathalie

 

RELEVANTERE ARTIKELEN