Anno 1800 Open Beta Preload Start Vandaag

Door Veena1 uit april 10, 2019 Blog met Geen commentaar
Anno 1800

Verwachten fans van de Anno-serie te worden uit contact met de samenleving dit weekend als Ubisoft opent de poorten van de anno 1800 open beta. Als je een van die anticiperen fans, zorg ervoor om in te loggen in Uplay of de Epic Games Launcher vandaag als je nu beginnen met het vooraf laden van de Beta-client. Gewoon het hoofd naar de pagina van het spel op uw voorkeur Launcher (insert bittere stoom grappen hier), en je ziet de informatie die u nodig hebt recht op de top.Servers open op vrijdag 12 april om 1 BST of 2 CEST. Sommige spelers in de VS in staat zal zijn om te beginnen met het spelen tot 7 uur eerder, hoewel de open beta sluit eerder voor hen ook. De servers zullen dan sluiten op 14 april, maar de exacte tijd is nog te worden aangekondigd.

U de open bèta trailer hieronder controleren:

 

Als u ervoor wilt zorgen dat uw PC het spel aankan, u de systeemvereisten controleren hier.

Er is een paar dingen zou-be Beta spelers moeten weten over deze test uit te voeren. Eerst, hoewel de definitieve versie van het spel offline playable is, zal bèta spelers vereisen om constant met internet worden verbonden. Ook geen van de vooruitgang die tijdens de beta zal overdragen aan de release-versie, hoewel Beta spelers ontvangt een exclusieve “Schaak Tafel” decoratie die ze kunnen claimen van de Ubisoft Club wanneer het spel lanceert.

Het is ook belangrijk op te merken dat, terwijl de open beta is alleen beschikbaar via Uplay en de Epic Games Launcher, het spel is nog steeds voor pre-order op Steam. Dat verandert wanneer het spel lanceert en officieel wordt een getimede-semi-exclusief.

Anno 1800 is ingesteld op de lancering op 16 april voor de PC.