Apex Legends: Ajay’s achtergrondverhaal uitgelicht in de laatste verhalen van de Outlands

22 juni 2022 om 14:31 in Gaming News met no comments

Apex Legends zet Ajay Che in de kijker in de Stories from the Outlands film “Family Business”.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  
 

Apex Legends’ Lifeline, Ajay Che, krijgt haar achtergrondverhaal te zien in de Stories from the Outlands geanimeerde featurette van de game. De video heet “Family Matters” en laat ons kennismaken met Ajay’s verleden als lid van de Che-familie, die bekend staat om winst te maken uit oorlogen, en hoe ze deel werd van Apex Games.

  Can we play Apex Legends offline?  

Ajay liep weg van haar familie en sloot zich aan bij de Frontier Corps waar ze hulp biedt aan hen die het nodig hebben. Tijdens de oorlog redt ze een van de soldaten en behandelt hem in een kleine faciliteit voor de gewonden. Beiden ontwikkelen gevoelens voor elkaar, wat ertoe leidt dat ze een relatie beginnen.

  Is Lifeline good in Apex?  

Dagen gaan voorbij en de faciliteit heeft bijna geen medicijnen meer om hem en de andere patiënten te behandelen. Ajay besluit dan contact op te nemen met haar vriend Octavio Silva aka Octane.

Ze denkt dat Octane’s vader (die eigenaar is van Silva Pharmaceuticals) medicijnen zou geven als donatie, maar Ajay ontmoet haar vriend om te ontdekken dat ze op een overval uit zijn. Ze infiltreerden in de fabriek en kregen uiteindelijk wat ze nodig hadden, maar Octane’s vader keek mee door één van de beveiligingscamera’s, en zette beveiliging in om hen te stoppen.

  Who works well with Lifeline?  

Zij ontsnapten, maar Octane werd tijdens de achtervolging in zijn been geschoten, waardoor hij gewond raakte en niet meer kon lopen. Ajay bracht haar vriend naar hun faciliteit waar ze ook vroeg om de medicijnen die ze hadden gekregen uit te delen aan de anderen.

  Is Octane a good legend in Apex?  

Helaas werden ze gevolgd, en Ajay’s moeder en Octane’s vader stormden hun faciliteit binnen, met gewapende bewakers op sleeptouw. Dit leidde ertoe dat Ajay haar identiteit als deel van de Che-familie bloot gaf, wat haar vriend haatte. Ze dacht dat het de enige manier was om de mensen in de faciliteit te redden, en gaf zichzelf over om naar haar familie terug te keren, maar haar moeder wil iedereen in de faciliteit dood.

Octane besloot toen hun situatie online uit te zenden, en pas toen trok het gewapende personeel zich samen met de ouders terug.

  Is Apex legend still free?  

Nu de medicijnen weer opraken, vraagt Octane aan Ajay wat haar volgende plannen zijn. Dit is wanneer ze de advertentie van Apex Games op televisie ziet, wat hen deed besluiten om mee te doen.

  Can we play Apex Legends offline?  

Download Apex Legends en speel gratis op PC (Origin en Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, en Nintendo Switch.

 

   

RELEVANTERE ARTIKELEN