Apex Legends viert Halloween met gevecht of schrikken gebeurtenis

9 oktober 2019 om 10:23 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

De engste tijd van het jaar is bijna aangebroken en Respawn Entertainment omarmt het seizoen door het “Fight or Fright“-collectie-event naar de gratis te spelen battle-royale shooter, Apex Legends, te brengen. Een collectie-evenement is gericht op het verzamelen van alle tijdelijke cosmetica voor dat evenement.Fight or Fright komt met een limited-time game mode genaamd ‘Shadowfall’. Hierin worden 35 solospelers op een nachtversie van de onlangs verwijderde King’s Canyon-kaart gedropt in een klassieke, vrij-voor-all-gevecht royale versie. De draai hier is dat gevallen spelers zullen blijven respawning als hyper-actieve ondoden die melee schade aanricht en kan klimmen op muren. Als er nog maar 10 spelers in leven zijn, moeten ze een band vormen om de ondode spelers te verslaan terwijl ze zich naar een evacuatieschip begeven om de wedstrijd te winnen.

Wat betreft de ‘collectie’, het evenement brengt ook 24 nieuwe cosmetische voorwerpen mee die je kunt kopen met Apex Coins of die je kunt maken met Crafting Materials. Degenen die hun geluk willen beproeven kunnen ook Event Apex Packs openen die worden geleverd met één gegarandeerd event item en twee niet-event items.

Spelers die de cosmetica van Fright or Fight voltooien, verdienen de Lifeline Heirloom set gratis. Wie dat niet doet, kan de set pas na afloop van het evenement in Apex Packs krijgen.

Apex Legends’ Fight or Fright event begint op 15 oktober en loopt tot 15 november. Spelers krijgen ook dubbele Top 5 & Wins XP in het weekend van 25 tot 28 oktober.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Apex Legends: Crypto Trailer en Seizoen 3 Battle Pass Overzicht

 

Apex Legends heeft net twee nieuwe trailers gekregen voor seizoen 3 – een die ons alles vertelt over Crypto en de andere die ons een overzicht geeft van de nieuwe Battle Pass.


AllKeyShop Rewards Program