Aragami 2 biedt alles wat voor het eerste spel gepland was

5 oktober 2021 om 13:50 in Gaming News met no comments

Aragami 2 is de verwezenlijking van Lince Work’s droom om functies toe te voegen die ze niet in het eerste spel konden toevoegen.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

Aragami 2 game director en mede-oprichter David León onthulde tijdens een interview met Wccftech dat het team voor uitdagingen stond tijdens het werken aan de eerste Aragami game. Hij zei dat veel van hun plannen niet gerealiseerd konden worden omdat het hen ontbrak aan ervaring, middelen en budget.

Nu met Aragami 2 is het team blij dat ze enkele van hun droom functies hebben toegevoegd, waaronder aanpassing opties, bredere levels, co-op multiplayer, en het geoptimaliseerde gevechtssysteem.

  Buy Aragami 2 CD Key at the Best Price  

“De technische sprong in dit vervolg is duidelijk. Aragami 2 heeft beduidend grotere levels met een bredere verticale verdeling in de kern, wat meer vrijheid en herspeelbaarheid voor de spelers betekent,” aldus Leon.

De ontwikkelaars beloven dat je je in Aragami 2 als een ninja door Kurai zult voelen. Het team heeft goed gelet op hoe clans zijn samengesteld en de identiteiten ervan. “Het moet aanvoelen alsof je clan een eigen stijl draagt en elke speler erin een unieke look heeft. We hebben een breder scala aan character customization features toegevoegd om je te helpen je look en uitrusting te personaliseren,” voegde hij eraan toe.

  Compare CD key prices for Aragami 2  

Maar het meest ambitieuze is wel het gevechtssysteem van het spel. Leon zei dat ze een nieuw gevechtssysteem van de grond af aan hebben ontwikkeld. Het spel geeft je de vrijheid om te kiezen hoe je vijanden wilt bestrijden en wat je eigen speelstijl is.

Aragami 2 is nu uit voor PC, PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X|S.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN