Assassin’s Creed Infinity: De nieuwe Assassin’s Creed Hub

27 februari 2024 om 18:06 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Nieuws gepresenteerd door CDKeyNL

Een paar dagen geleden zijn er nieuwe stukjes informatie over Assassin’s Creed Infinity verschenen. Hoewel het nog niet veel is, willen we je niet in het duister laten, dus maak je klaar voor alle informatie over dit spel.

Belangrijke informatie

  • Assassin’s Creed Infinity wordt het nieuwe middelpunt van de Assassin’s Creed-games.
  • Dankzij Infinity zullen er altijd nieuwe cosmetica en missies zijn voor de nieuwe Assassin’s Creed-games.
  • Vind de beste prijs voor Assassin’s Creed-games bij CDKeyNL.

Wat is Assassin’s Creed Infinity

Assassin’s Creed Infinity staat op het punt het nieuwe knooppunt te worden voor Assassin’s Creed-games, en fungeert als de launcher voor de nieuwe titels. Van daaruit kun je games zoals Red, Witch en Invictus lanceren zonder de games zelf te starten. Dit zou slechts enkele seconden duren en niet worden belast met eeuwige laadtijden.

Palworld

Infinity zal zich voornamelijk richten op live service, dus het zal je in staat stellen om nog meer geld uit te geven aan de Assassin’s Creed-games. Je hebt daar de mogelijkheid om cosmetica voor de games te kopen. Deze skins en cosmetica worden wekelijks bijgewerkt, dus uiteindelijk kan iedereen een outfit krijgen die ze echt leuk vinden.

Assassin’s Creed Infinity staat gepland voor release naast de nieuwe Assassin’s Creed Red, die zich afspeelt in feodaal Japan en later dit jaar zal worden uitgebracht. De “Synchronisatie” -functie is ook aangekondigd voor de personages van Red, Naoe en Yasuke, waardoor je kunt deelnemen aan “Projecten” voor elk personage. Dit zijn in feite kleine battle passes voor elk personage, maar komen met een klein verhaal. Dergelijke “Projecten” zullen voortdurend nieuwe inhoud toevoegen, waardoor wat variatie aan het spel wordt toegevoegd.

Bespaar op Assassin’s Creed-games

CDKeyNL vergelijkt prijzen voor jou van alle games, inclusief Assassin’s Creed-games. CDKeyNL vergelijkt prijzen van meer dan 60 geverifieerde verkopers, waardoor je altijd de beste prijs krijgt. Begin dus nu je games te vergelijken met CDKeyNL en bespaar in de toekomst.

CDKeyNL DEKT JE MET DE BESTE BESCHIKBARE AANBIEDINGEN

Download de gratis CDKeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Om op de hoogte te blijven van het laatste videogamenieuws, trailers en beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste online aanbiedingen voor cd-sleutels, spelcodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen enkel nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google Nieuws.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer Relevante Artikelen