Assassin’s Creed Mirage: Nieuwe Game+ en Optionele Permadeath

20 november 2023 om 18:15 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Ubisoft heeft bevestigd dat Assassin’s Creed Mirage in de update van december een New Game+ en optionele permadeath-modus zal krijgen.

  Assassin’s Creed Mirage krijgt nieuwe game plus en permadeath-modi  

Lees dit bericht in :

Belangrijke Feiten

  • Assassin’s Creed Mirage werd uitgebracht in oktober 2023.
  • Het spel krijgt een New Game+ modus en een optionele permadeath-modus in een update in december.
  • Beide functies zullen beschikbaar zijn op alle moeilijkheidsniveaus.
 

ASSASSIN’S CREED MIRAGE KRIJGT NEW GAME+ EN OPTIONELE PERMADEATH-MODUS


 

In een tweet kondigde Ubisoft aan dat Assassin’s Creed Mirage een New Game+ modus en een optionele permadeath-modus zal krijgen. De modi komen naar het spel in een update verwacht in december.

 

VERBETERD SPEL

 
 

Assassin’s Creed Mirage werd uitgebracht in oktober en biedt de meest meeslepende en reactieve stad in de geschiedenis van de franchise.

Ubisoft heeft alles wat het in de afgelopen twee decennia heeft geleerd, toegepast en het gameplay verbeterd dat de serie zo populair heeft gemaakt.

Speel als Basim, een sluwe straatdief, en gebruik je stealth-vaardigheden om duistere plannen te onthullen, doelen uit te schakelen met het grootste assortiment aan moordenaarstools dat de serie heeft gezien, en om te gaan met historische figuren die de toekomst van de wereld zullen vormen.

   

NEW GAME+ KOMT ERAAN

 

New Game+ modus komt ergens in december, Ubisoft tweette dat het “beschikbaar zal zijn in een gratis update deze december.”

Samen met New Game+ komt een optionele permadeath-modus voor degenen die zichzelf als expert moordenaars beschouwen. Dit zal beschikbaar zijn op alle moeilijkheidsgraden.

 

DE PRIJZEN VERMOORDEN MET CDKEYNL


 

Allkeyshop is de beste plek om de beste games te kopen tegen de laagste prijzen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde CD-key-verkopers op onze winkelpagina’s.

 
 

Door Daniel Burrows Daniel

Meer relevante artikelen