Assassin’s Creed Shadows: Alle Informatie van de Ubisoft Forward

14 juni 2024 om 00:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Ubisoft nam ook deel aan het Summer Game Fest met hun Ubisoft Forward evenement, gehouden op 10 juni 2024. De conferentie toonde enkele van de meest verwachte titels van de uitgever en veel nieuwe updates over Assassin’s Creed Shadows. Het nieuwe hoofdstuk in de Assassin’s Creed-serie neemt ons deze keer mee naar het hart van feodaal Japan, met gameplay en presentaties van de twee hoofdrolspelers in de nieuwste trailer.Assassin’s Creed Shadows – De Gameplay van Naoe en Yasuke

Tijdens de Ubisoft Forward presenteerde het team meer dan 10 minuten exclusieve gameplay gewijd aan Assassin’s Creed Shadows. Deze gameplay toont volledig de benadering van de twee hoofdrolspelers, evenals een deel van de interacties die ze hebben in het verhaal. Beginnend in Fukuchiyama, Yasuke, die tijdens het wandelen door de stad de opdracht krijgt om een zekere Fujioka te elimineren, die de lokale bevolking lastigvalt. Daarmee wordt een gameplay getoond die gebaseerd is op pure kracht met een spijkerknuppel, maar ook een snellere en “elegantere” stijl met het iconische katana.

Door naar een nieuwe missie, met Naoe en haar stealth-benadering. Met de missie in Fukuchiyama Castle beweegt de jonge kunoichi zich ’s nachts door de schaduwen. Tussen stealth-aanvallen, interacties om de lichten uit te doen of de wachters elders af te leiden, en verschillende keuzes en paden om het doel te bereiken. Naoe, wanneer ontdekt door de wachters, toont haar gevechtsstijl, met een sikkel en ketting als beschikbare wapens, naast haar shinobi-tools.Wat weten we verder nog over Assassin’s Creed Shadows?

Als de trailer die op Ubisoft Forward werd getoond zich vooral richtte op de gameplay en de verschillende benaderingen van de twee hoofdrolspelers, kunnen we ook enkele functies opmerken die later door sommige nieuwsmedia werden bevestigd. De spelwereld lijkt namelijk dynamisch te zijn, dankzij een dynamisch weersysteem, wat een element van onvoorspelbaarheid aan missies toevoegt. Met slechte zichtbaarheid die kan helpen bij stealth-missies maar de strijd tijdens actie-fasen kan belemmeren. Bovendien zal de verandering van seizoenen niet alleen een visuele verandering bieden, maar zeker een frequentie van bepaalde weersomstandigheden boven andere brengen.

Bovendien legt game director Charles Benoit in een interview met Dexerto uit hoe er een deel van het spel is gewijd aan reizen per schip. Dit is echter geen vrije navigatie die door de speler kan worden bestuurd, waarbij hij benadrukt dat de focus van het spel op het vasteland ligt. Kortom, een ervaring die de kern van het verhaal ver van de zee ziet, maar dankzij de seizoenen en weersverschijnselen zeker een frequentere verandering van omgeving zal bieden. Ter herinnering, de releasedatum is vastgesteld op 15 november 2024 en komt naar PS5, Xbox Series X/S en PC.ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN