Astro Bot Verslaat Doom en Gears of War in De Nieuwste Verlanglijst-Ranglijst

17 juni 2024 om 21:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Astro Bot Verslaat Doom en Gears of War in De Nieuwste Verlanglijst-Ranglijst

PlayStation’s State of Play was zeker een unieke ervaring voor Sony-fans. Terwijl we enkele gameplay en showcases van onverwachte terugkomsten, nieuwe releases en meer zagen, stal Astro Bot ongetwijfeld de show. In slechts een paar dagen werd het het nummer één meest gewilde spel op verlanglijsten.Astro Bot staat bovenaan de verlanglijst-ranglijstenDe verlanglijst-ranglijst is samengesteld door Gamesindustry, gebaseerd op de door IGN samengestelde Playlist. Zoals bevestigd door het kanaal, is deze playlist gebaseerd op logs en activiteiten die zijn vastgelegd via het web en de mobiele app. Met een steekproef van ongeveer 43.000 spelers gedurende de twee weken van 30 mei tot 12 juni 2024 omvat het niet alleen door Sony gepresenteerde spellen, maar de hele videogame-industrie die werd gepresenteerd op het Summer Game Fest.

Top 10 Wishlist volgens IGN Playlist, Astrobot bovenaan

Interessant genoeg staat Astro Bot bovenaan de lijsten, en overtreft Doom: The Dark Ages, het langverwachte nieuwe hoofdstuk in de soft reboot-serie van Doom, en Gears of War: E-Day, het zesde deel van de geliefde Microsoft-serie. De reboot van Perfect Dark staat op de vierde plaats, Assassin’s Creed Shadows op de vijfde plaats, en een interessant spel, Clair Obscur: Expedition, op de zesde plaats. Een spel van Sandfall Interactive dat turn-based RPG-mechanieken combineert met real-time elementen in een wereld geïnspireerd door de Belle Époque-periode in Frankrijk.De redenen achter de populariteit van Astro Bot

Met de opening van de Astro Bot pre-orders op 7 juni 2024 waren velen verrast door het succes van het spel in slechts een paar dagen. Astro is ongetwijfeld de nieuwe mascotte van PlayStation, specifiek van de PlayStation 5. Velen waardeerden Astro’s Playroom, dat al het potentieel en de nieuwe functies van de PS5 liet zien, hoewel Astro voor het eerst verscheen op de PS4 als mascotte van Playroom VR. Deze functies, die nog niet volledig worden benut door ontwikkelaars, droegen bij aan het succes van Astro Bot, met gameplay die niet alleen de grafische capaciteiten van de PS5 lijkt te benutten, maar ook de interactiviteit ervan.

Astro Bot verkleed als de iconische Parappa, van PaRappa the Rapper van de pre-order bonus

Gecombineerd met zorgeloze gameplay die geschikt is voor iedereen en zichzelf niet te serieus neemt, biedt het een avontuurlijke platformgame met ongeveer 150 cameos van enkele van de meest geliefde franchises. Velen wachten reikhalzend op de release van Astro Bot, gepland voor 6 september 2024, exclusief voor de PS5, met de hoop dat het in de toekomst ook naar de pc komt.ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN AANBIEDINGEN OVER NIEUWE SPELLEN MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN