AWAY: The Survival Series laat je de wildernis ervaren in een natuurdocumentaire

4 oktober 2021 om 15:21 in Gaming News met no comments

AWAY: The Survival Series laat je spelen als een suikereekhoorn dat op reis is om zijn familie te redden.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

AWAY: THE SURVIVAL SERIES – STAP IN JE EIGEN NATUURDOCUMENTAIRE


 

Ontwikkelaar Breaking Walls presenteert AWAY: The Survival Series, een avonturenspel waarin je de rol van een dier speelt. Het spel laat je het verhaal volgen van een jonge suikereekhoorn die zijn familie moet redden. Onderweg komt hij gevaarlijke roofdieren tegen die hij moet bevechten.

  AWAY: The Survival Series Steam CD key beste deals  

Het spel speelt zich af in een enorme wereld met prachtige omgevingen die tot de nok toe gevuld zijn met leven. Zweef en verken het terwijl je de wonderen der natuur inademt.

  AWAY: The Survival Series CD key beste prijs

Elke beweging die je maakt wordt ook beschreven door een verteller – net als in een natuurdocumentaire, maar dan met jezelf in de hoofdrol.


 

ZIJMISSIES EN MEER


 

AWAY: The Survival Series brengt je ook meer dingen om te doen in het spel naast het voltooien van het hoofdverhaal. Er zijn ook zijmissies waarmee je mysteries kunt ontrafelen naarmate je verder komt in het spel.

Je hebt de vrijheid om te kiezen hoe je wilt spelen. Of je nu stealth en behendigheid gebruikt of de strijd aangaat met grotere vijanden, kies de speelstijl die je wilt en kijk hoe het loopt.

Je hebt ook de kans om als andere dieren te spelen, zoals krabben, kevers, hagedissen en meer. De uitdaging is om ze allemaal te vinden.

Vergelijk prijzen voor AWAY: De Overlevings Serie  
 

WAAR KAN IK AWAY: DE OVERLEVINGS SERIE?


 

AWAY: The Survival Series is momenteel verkrijgbaar op PC via Steam en PS4/PS5. Het spel zal ook beschikbaar zijn op Xbox consoles, maar een releasedatum moet nog worden aangekondigd.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN