Bekijk de ruwe gameplay-foto’s voor het aanstaande Blair-heksenspel

Door Rhyn uit juli 27, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Bloober Team’s visie op de Blair Witch IP werd aangekondigd tijdens Microsoft’s E3-persconferentie in juni en velen dachten dat het spel de sfeer en griezelachtigheid van de films kon vastleggen. Nu krijgen we onze eerste blik op hoe het spel wordt gespeeld dankzij een nieuwe video van Game Informer.De gameplayvideo is meer dan 11 minuten lang en bevat commentaar van het Game Informer-team. Zonder het commentaar was het spel misschien wat meeslepender geweest, maar het spel ziet er nog steeds angstaanjagend uit. De hond metgezel maakt het ook interessant. Je kunt de volledige gameplay video hieronder bekijken:

 

Het spel is van ontwikkelaar Bloober Team, dezelfde studio achter de zeer goed gemaakte Observer. Je kunt een verwijzing naar de cyborg-moordenaar van Observer zien in de gameplayvideo rond het 1:34-teken. Interessant is dat dit het eerste spel van de ontwikkelaar is met een gevecht van welke aard dan ook. Het schijnen van je fakkel op de wazige twijgachtige wezens zal ze verbranden.

Spelers zullen ook in staat zijn om op verschillende manieren met hun hondengenoot, Bullet, te communiceren. En natuurlijk is het geen Blair Witch zonder camcorder, wat een zeer interessant mechaniek is, omdat het je in constante communicatie met je team houdt, maar ook door de Blair Witch gebruikt kan worden om je van je spel af te gooien.

Blair Witch lanceert op 30 augustus voor PC en Xbox One.


AllKeyShop Rewards Program