Bekijk Far Cry New Dawn Launch Trailer!

12 februari 2019 om 03:59 in Blog met no comments
 

Far Cry New Dawn zal verschijnen op 15 februari 2019, voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Maar voordat u dat doet, moet u eerst de launch-trailer van de game bekijken!

 

Ontdek ook waar de game over gaat met de officiële synopsis hieronder:

 

Zeventien jaar na een wereldwijde nucleaire catastrofe, komt de beschaving terug uit de chaos om een wereld drastisch veranderd te vinden. In een post-apocalyptische Hope County, Montana, heeft de overgebleven bevolking zich verzameld in verschillende groepen, elk met zijn eigen regels om te overleven.

In deze nieuwe wereldorde reizen de wrede Highwaymen, geleid door tweelingzusjes Mickey en Lou, van plaats naar plaats en bloeden mensen droog van alle beschikbare middelen. Terwijl de Overlevenden proberen hun land te verdedigen tegen de meedogenloze aanval van de Highwaymen, is het aan u om hen te hulp te komen en het gevecht te leiden.

In de nieuwste aflevering van de bekroonde Far Cry-franchise, ben je de laatste verdedigingslinie in een getransformeerde, post-apocalyptische Hope County. Help de gemeenschap van overlevenden sterker te worden, maak een geïmproviseerd arsenaal door middel van Turf Wars en cross-country expedities en vorm onverwachte allianties om te vechten voor overleving in een gevaarlijk nieuw.