Biomutant Lanceringsdatum Gelekt

12 februari 2020 om 10:37 in Blog met no comments
 

Read post in CheapDigitalDownload CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Experiment 101’s aankomende open-wereld actie RPG spel genaamd Biomutant zal worden gelanceerd door volgende maand als gelekt door Shopto en Instant Gaming.THQ Nordic heeft officieel geen aankondiging gedaan voor de release van het spel, maar het spel is al enkele maanden beschikbaar voor de Collector’s Edition. De vermelde lanceringsdatum is voor 17 maart die op een dinsdag valt, waardoor het een onwaarschijnlijke datum voor de plaatshouder is. Totdat THQ Nordic de aankondiging officieel doet, moeten we dit nieuws met een korreltje zout nemen.

Biomutant zal spelers hebben die de rol van een wasbeer op zich nemen die erop uit is om een reusachtige boom te redden van de vele bazen die er achteraan zitten. Je moet alle bazen verslaan voordat de boom volledig wordt vernietigd. Er zullen een heleboel gadgets zijn om uit te kiezen voor de taak bij de hand. Je karakter zal ook verschillende vaardigheden krijgen zoals telekinese en levitatie naarmate je vordert.

   

Terwijl we wachten op de officiële startdatum van het spel, bekijk de minimale PC-systeemvereisten van het spel om te weten of je booreilanden het spel kunnen spelen, als je van plan bent om Biomutant op de PC te spelen.

BIOMUTANT MINIMALE PC-SYSTEEMVEREISTEN:

MINIMUM:

  • Requires a 64-bit
  • OS: Windows 7 or higher (64 bit)
  • Processor: 2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: 2 GB Direct3D 11  (GeForce GTX 780 or Radeon R280)
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 10 GB

**Aanvullende opmerkingen: Dit zijn voorlopige systeemspecificaties die kunnen en zullen veranderen!

Biomutant zal ook beschikbaar zijn voor PlayStation 4 en Xbox One.

   
AllKeyShop Rewards Program