Bioshock 4: titel en setting uitgelekt

10 december 2021 om 14:08 in Gaming News met no comments

Bioshock 4 werd eerder bevestigd door Take-Two Interactive, maar een lek suggereert dat het spel een andere titel en een nieuwe setting zal hebben.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Op Twitter heeft een account met de naam “Oops Leaks” een aantal interessante weetjes onthuld over de volgende Bioshock game.

Ten eerste, de volgende Bioshock game zal naar verluidt “Bioshock: Isolation” gaan heten. Volgens Oops Leaks zal het zich afspelen in twee verschillende steden die direct boven elkaar liggen, horizontaal gespiegeld.

  bioshock 4 leaked details  

De bovenste stad herbergt het rijke stelletje die onder de heerschappij van een succesvolle ondernemer staan. Aan de andere kant wordt de benedenstad geregeerd door een dictator. Zoals je waarschijnlijk al kunt raden, staan beide steden niet op vriendschappelijke voet met elkaar, dus het is interessant om te zien wat de spelers te wachten staat als dit inderdaad waar is.

  bioshock 4 title is bioshock isolation  

Het lek vermeldde ook dat Bioshock: Isolation gebruik zal maken van Unreal Engine 5, en dat veteranen van Irrational Games er aan werken. Ook betrokken bij de ontwikkeling zijn degenen die werkten aan Shadow of the Tomb Raider, Watch Dogs: Legion, Deus Ex: Mankind Divided, en Mafia 3.

 

 

Oops Leaks zei ook dat we waarschijnlijk een officiële aankondiging over het spel kunnen krijgen tegen Q1 2022, dus dat zal ergens voor maart zijn, of ten laatste binnen die maand.

Natuurlijk is het het beste om te wachten tot we een officieel woord krijgen van de ontwikkelaars en uitgever zelf, dus tot dan is er niets definitiefs aan dit verhaal op dit moment.

         

RELEVANTERE ARTIKELEN