Black Friday Week – Beste Game Deals 2020

28 november 2020 om 05:02 in Allkeyshop Video Gaming News, Blog, GNews met no comments

Net op tijd voor de Black Friday Week geven we u alle belangrijke informatie over ieders favoriete koopjesdag en bieden we een prijsvergelijking voor de beste PC-spellen.

Door  Author Ingo  Ingo  |  Author Daniel Burrows  Windfell  |  Sir_Magnetron Sir_Magnetron

 

Ontdek een grote verscheidenheid aan games op Steam, Epic, Origin, GoG, en nog veel meer game key stores.

 

Steam Autumn Sale – Beste Deals 2020   

Epic Games Store Black Friday Sale 2020   

Origin Black Friday Sale 2020   

GOG Deals 

Black Friday & Cyber Deals Timeline


 
  • De GoG special Sale Week eindigt in 1 dag.
  • Geniet van de Epic Black Week aanbiedingen van 26 november tot en met 3 december.
  • Origin zal Black Friday aanbiedingen hebben tot 1 december.
  • Steam Herfstverkoop loopt van 25 november tot 1 december.
 

BESTE AFGEPRIJSDE BLACK WEEK SPELLEN


 

Siralim 3

 Verzamel, tem en fok meer dan 700 honderd unieke wezens om voor u te vechten in willekeurig gegenereerde kerkers.

Speel zonder levelcap, craft voorwerpen, leer spreuken en ervaar meerdere spelmodi, boss gevechten, PvP en eindeloze herspeelbaarheid in een spel dat nooit echt een einde heeft.


Warhammer: Vermintide 2

 Baan je een weg door de eindeloze hordes van de Skaven- en Chaos-legers en voer een brute campagne tegen het kwaad met maximaal drie vrienden.

Kies uit vijf unieke helden, elk met meerdere klassen en ga de stervende wereld redden in een snel en onvergeeflijk gevecht.


DESOLATE

 Vrijwilligers beginnen aan een onderzoeksmissie, belast met het verzamelen van informatie en het voltooien van gevaarlijke taken op een mysterieus eiland.

Werk in een team van vier personen en verken de donkere open wereld op zoek naar de antwoorden die je nodig hebt, zoek naar voorwerpen en wapens en beheer je fysieke en mentale stats tijdens je reis naar voren.


 

Distance

 Reis door een neonstad in deze race-platformer die je uitdaagt om te springen, te draaien en te vliegen om het einde van de baan te bereiken.

Race om je ghost te verslaan, of neem het op tegen de klassementen en verdien medailles, nieuwe circuits en nieuwe spelmodi. Het spel ondersteunt ook multiplayer en VR-integratie voor 12 spelers.

   
Author Ingo

Ingo

Ingo is snel! Studeerde e-commerce en heeft zijn roots vooralsnog in het levendige Duitsland. Tegelijkertijd staat hij als ambitieuze influencer-consultant dicht bij game communities & game-ontwikkelaars. Hij weet vaak welke trends er op dit moment gaande zijn. Ingo heeft een bijzondere fascinatie als game review editor.