Black Myth: Wukong laat verbluffende beelden zien in trailer

10 september 2021 om 12:18 in Gaming News met no comments

Black Myth: Wukong zal gebruik maken van Deep Learning Super Sampling (DLSS), en dit is de eerste keer dat NVIDIA een Unreal Engine 5 game laat zien die gebruik maakt van de technologie.

Door  Author Merc  Merc  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

Een jaar geleden debuteerde de Chinese ontwikkelaar Game Science Studio de eerste trailer voor Black Myth: Wukong en deze werd in slechts een paar dagen miljoenen keren bekeken. De verbluffende visuals wisten gamers toen te boeien, en nu heeft de studio een nieuwe trailer vrijgegeven met een nog indrukwekkender blik op het spel.

De ontwikkelaar is overgestapt van Unreal Engine 4 naar Unreal Engine 5, en heeft DLSS-technologie toegevoegd om frames scherper te maken bij native resolutie.

De 12 minuten durende trailer hierboven laat zien hoe geweldig het spel eruit ziet met vloeiende animaties en effecten, plus het geeft ons ook een blik op een paar eindbaas gevechten.

 

WAT IS BLACK MYTH: WUKONG?


 

Black Myth: Wukong is een actie-RPG gebaseerd op het verhaal van de Apenkoning en de Reis naar het Westen.

  Black Myth Wukong CD Key best Price  

Het spel speelt zich af in een Oosterse fantasiewereld en bevat niet alleen graphics van hoge kwaliteit, maar ook actievolle gevechten en een meeslepende verhaallijn die spelers geboeid zal houden.


 

WANNEER KOMT BLACK MYTH: WUKONG UIT?


 

Op dit moment heeft Game Science Studio nog geen officiële releasedatum voor het spel aangekondigd.

Op de officiële website van het spel zei de ontwikkelaar dat ze het spel pas zullen uitbrengen wanneer ze “zich als spelers tevreden voelen” en dat ze ook rekening houden met “rand effecten en kosten prestatie-index” omdat ze ook “dromen van een Black Myth-serie.”

  Black Myth: Wukong release date
 

OP WELKE PLATFORMEN ZAL BLACK MYTH: WUKONG BESCHIKBAAR ZIJN?


 

Het spel zal worden uitgebracht voor PC en “andere main-stream consoles” volgens Game Science Studio. Ze overwegen ook om het spel te lanceren op cloud gaming platforms als deze het spel soepel kunnen draaien.

  Black Myth Wukong price comparison CD key best deals
 

ZAL BLACK MYTH: WUKONG DLCS HEBBEN?


 

Het spel zal mogelijk DLC’s en in-game aankopen hebben na de release. Het zal een eenmalige aankoop zijn, en zal geen pay-to-win regeling hebben.


 

Allkeyshop houdt je op de hoogte van meer Black Myth: Wukong nieuws en aanbiedingen als ze voorbij komen.

   

RELEVANTERE ARTIKELEN