Black Ops 6 Geheimen Onthuld! Volg de Prijzen en Bereid je Voor op de Lancering

13 juni 2024 om 00:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Black Ops 6 Geheimen Onthuld! Volg de Prijzen en Bereid je Voor op de Lancering

Het is onmiskenbaar dat Call of Duty een belangrijke rol speelde tijdens de recente Xbox Games Showcase op 9 juni 2024. Een showcase die veel ruimte gaf aan het nieuwe hoofdstuk in de serie met Call of Duty: Black Ops 6, en zelfs een speciale Direct.Wanneer Call of Duty: Black Ops 6 Uitkomt

Eén ding is duidelijk uit de CoD Black Ops 6 showcase, en dat is de releasedatum. De releasedatum is vastgesteld op 26 oktober 2024, wat iets eerder is dan de gebruikelijke novemberperiode. Vooral gezien de geplande Beta-toegang in de komende maanden.

De showcase presenteerde ons een enthousiast team dat de nieuwe ideeën uitlegde die ze hebben geïmplementeerd. Zoals altijd keert de campagne terug en gaat verder met het Cold War-verhaal. Een verhaal dat fictieve elementen mengt met aspecten die zijn ontleend aan echte gebeurtenissen. Verder naar gameplay-veranderingen, waarbij de beweging van de spelers lijkt te zijn aangepast voor meer vrijheid, en natuurlijk de visuele en stilistische kant voor een nog meeslepender gameplay. Afsluitend met de onmisbare Multiplayer, die een speciale showcase zal krijgen, en een sterker dan ooit terugkeer van de Zombiemodus.

CoD Black Ops Zombie mode new cast and storyWat We Weten Over Call of Duty: Black Ops 6

Na de showcase zat het Activision-team zeker niet stil en publiceerde verdere diepgaande nieuws op de officiële Call of Duty Blog. Wat de campagne betreft, zullen we het verhaal van Cold War voortzetten en ons naar het begin van de jaren 90 verplaatsen, waarbij ook wordt verwezen naar die flashbacks uit de jaren 80 die we zagen in Black Ops 2. Frank Woods keert terug, samen met zijn protegé, en beiden zullen verstrikt raken in een spiraal van intriges, wat hen ertoe brengt een team van afvallige agenten samen te stellen. Met missies op verschillende locaties en situaties, samen met interacties die zich ook zullen weerspiegelen in de teaminteracties tijdens de campagne.

Het Multiplayer-aspect evolueert ook, met een bewegingssysteem dat het team omschrijft als 360°, waardoor je in elke richting kunt sprinten, glijden en duiken. In wezen evolueert het enkele van de eerder voorgestelde aspecten, maar met een nieuw bewegingssysteem dat zeker een sterke impact zal hebben op de gameplay, waardoor het nog spannender wordt. De Zombiemodus evolueert ook, met een nieuw verhaal dat volgt op het in Cold War begonnen verhaal voor een angstaanjagende maar vooral leuke ervaring! Ten slotte heeft het team met al het nieuws ook de pre-orders geopend voor Call of Duty: Black Ops 6, dat op 25 oktober 2024 uitkomt op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC, waarbij ook wordt herinnerd aan de aankomende Beta voor de multiplayer in de komende maanden.ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES MET CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN