Bloedwraak Digitale Editie Komt naar Stoom

22 mei 2020 om 17:14 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Blood Rage digitale editie komt deze maand uit!


Asmodee, uitgever van bordspellen, heeft een nieuwe digitale aanpassing van hun tafelspel, Blood Rage, aangekondigd.De digitale editie van Blood Rage is een mix van gevechten, gebiedscontrole en strategie, waarbij spelers bieden om de meeste glorie te vergaren voordat het spel eindigt met Ragnarok die alles en iedereen vernietigt, waardoor degenen met de meeste glorie opstijgen en hun plaats innemen in het Walhalla.

Er zijn zeven Viking clans om uit te kiezen, Wolf, Ram, Serpent, Bear, Stag, Wild Boar en Raven.

In de strijd om de glorie zullen de spelers het mythische land van Midgard binnenvallen en dorpen plunderen. Ze zullen andere clans moeten verpletteren in de strijd en vechten tegen legendarische wezens uit de Noorse mythologie, complete zoektochten naar machtige goden en ze zullen sterven als een Viking, hetzij in de strijd, hetzij vanuit Ragnarok. Alle wegen leiden naar de dood.

 

 

Blood Rage heeft een single-player optie, maar voor wie op zoek is naar een echte Viking uitdaging is er een multiplayer optie waarbij het bereiken van de top van het klassement het enige doel is.

Het spel is ook uniek voor het genre, met de miniaturen in het spel zijn echte 3D scans van de spelmodellen naar de fysieke versie van het bordspel.

Blood Rage digitale editie verschijnt op 27 mei 2020, op Steam. Degenen die het spel vooraf bestellen krijgen 10% korting en twee exclusieve bonussen; het Mythical Monsters DLC-pakket en de officiële digitale soundtrack.

  AllKeyShop Rewards Program