Borderlands 3 Box Art bevat veel verborgen berichten

Door Rhyn uit april 17, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Gearbox nam om Twitter aan te kondigen dat ze de officiële gameplay onthullen voor Borderlands 3 op 1 mei om 6 uur BST of 7 uur CEST. In de tussentijd, hun Twitter-account wil fans om nauwer te kijken naar de doos van het spel kunst, die we nu weten te vol cryptische hints over de komende tranche.Ten eerste, zowel de linker-en rechterkant van het beeld hebben Morse code vaag gedrukt op hen. Wanneer geïnterpreteerd, de code aan de linkerkant zegt: “Where is the first Vault Hunter?“, terwijl de code op de juiste manier betekent “Who is the Destroyer?” Er is ook een koord van aantallen die op de bodem juiste hoek worden gedrukt. Fans waren snel te ontcijferen dat wanneer de nummers werden vervangen door brieven volgens hun orde in het Engels alfabet, het zegt eigenlijk “We don’t speak of Sanctuary 2.

U ze zelf bekijken in de hoge resolutie versie van de afbeelding hier.

Ook zijn er een aantal symbolen in de buurt van het kleine schip lanceren boven de titel van het spel. Er is iets dat lijkt op een maan met een gezicht, een sleutel, en een gelijk teken in tussen hen, als zeggen dat de “maan is de sleutel”. Zou het kunnen praten over Elpis? Of misschien een andere maan zullen we gaan in het nieuwe spel?

Het is moeilijk om iets van deze zeker te maken, maar de meeste fans zijn ervan overtuigd dat ze hints over het verhaal van het Borderlands 3. Het zal allemaal waarschijnlijk meer zin zodra we het hoofd terug naar Pandora, en alle andere werelden opgenomen deze tijd rond, wanneer het spel releases later dit jaar.

Maar dat is niet alles! Als je hebt gesprongen terug in Borderlands 2 vanwege de nieuwe update, zult u blij zijn om te weten dat de Box Art geweren daadwerkelijk een SHIFT-code te houden. Om u de moeite van het patchwork van de code samen, hier is het: 5B3BJ-XZWFW-T3KRZ-JBJTB-6WST9. Het invoeren van dat in het Borderlands site of in-game in Borderlands 2 zal u belonen met 5 gouden sleutels en een exclusieve Maya huid.

Er zijn misschien meer die nog niet zijn gevonden, dus zorg ervoor om te controleren of de afbeelding zelf.

Borderlands 3 is ingesteld op de lancering op 13 september voor PC, Xbox en PS4. In de tussentijd u meer lezen over de gameplay onthul hier.