Borderlands-fans verheugen zich: de eerste filmtrailer is eindelijk hier

26 februari 2024 om 16:05 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Borderlands

Eerste trailer voor Borderlands-film uitgebracht

Het heeft lang geduurd, maar de eerste Borderlands-film heeft zijn officiële trailer uitgebracht, met in de hoofdrol Cate Blanchett, Kevin Hart en Jack Black als de stem van Claptrap.

Borderlands filmnieuws en updates

Geregisseerd door Eli Roth, is de Borderlands-film “het eerste deel van het Borderlands Cinematic Universe” volgens Gearbox-oprichter Randy Pitchford, maar het gaat niet over Borderlands 1 of 2 en is in plaats daarvan een op zichzelf staande entiteit die “dieper ingaat en een beetje meer uitbreidt” op de wereld van Borderlands.

De film volgt Lilith (Blanchett), een belangrijk personage in de Borderlands-games, die een beruchte vogelvrijverklaarde is die de opdracht krijgt om de vermiste dochter van Atlas te vinden bij haar terugkeer naar haar thuisplaneet Pandora. Met de hulp van andere criminelen zoals Roland, Tiny Tina, Krieg en natuurlijk Claptrap, zal ze een kracht ontdekken die het lot van het hele universum kan veranderen.

Afgaande op de officiële trailer blijven de filmmakers trouw aan de humor en energie van de games. Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, zou Pitchford naar verluidt tegen Édgar Ramírez, die Deukalian Atlas speelt, hebben gezegd om “je voor te stellen dat je een *** hebt gemaakt van drie machinegeweren” tijdens het filmen van een bepaalde scène.

We hoeven niet lang te wachten op Borderlands, want het wordt uitgebracht op 9 augustus. Als je niet zeker weet wat je kunt verwachten of de games niet hebt gespeeld, denk dan aan Guardians of the Galaxy, maar dan met veel meer actie, gekte en overdreven personages, vermenigvuldig het dan met 100 en je zit er ongeveer in.

Vergelijk de prijs voor Borderlands game key

Begin met de film en leer het universum en de personages kennen door de prijzen van de Borderlands game key te vergelijken en de beste deals te krijgen op CDKeyNL. Je kunt geld besparen, je CD-keys kopen van vertrouwde verkopers, de prijsgeschiedenis controleren, een prijsalert instellen en zelfs recensies van onze gebruikers lezen, zodat je altijd weet of je de beste deal krijgt.

VERKEN GAME KEY PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKeyNL

Download de gratis Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogamenieuws, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer markeert.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde CD-key-verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN