Boundary – Tactische Sci-Fi Shooter toont gameplay in nieuwe trailer

11 oktober 2021 om 12:44 in Gaming News met no comments

Tactische sci-fi shooter Boundary lanceert later dit jaar, en we krijgen een blik op de gameplay in de nieuwste trailer.

Door   Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

De trailer toont de omgeving van het spel, evenals de verschillende ruimtepakken en wapens die spelers kunnen gebruiken. Het spel speelt zich af in de ruimte, en zoals vermeld, zijn spelers uitgerust met ruimtepakken om de strijd aan te gaan in de uitgestrektheid van de ruimte. De trailer toonde ook andere locaties zoals binnen in een ruimtestation waar de speler door de smalle gangen zweeft.

De trailer vermeldde echter geen releasedatum. Wat we weten is dat het ergens dit jaar beschikbaar zal zijn voor spelers op PC en consoles.

  Boundary CD key compare prices
 

BOUNDARY – OVER DIT SPEL


 

Boundary is een tactisch multiplayer shooter waar spelers deelnemen aan zero-zwaartekracht gevechten in de ruimte.

Spelers hebben toegang tot wapens die kunnen worden opgewaardeerd of aangepast met behulp van voorraden, handgrepen, scopes, vaten en munitiesoorten die bij hun eigen speelstijl passen. Hun EMU pak stelt hen ook in staat om door de harde omgeving van de ruimte te navigeren.

  Boundary CD key best price  

Het spel bevat ook een verscheidenheid aan multiplayer kaarten die zijn geïnspireerd door het echte leven industriële technologie en ruimte-exploratie.

  Boundary price comparison Steam key  

Er zijn ook meerdere gevechtsklassen beschikbaar voor elke speler, waaronder medici, ondersteuning, en sluipschutters. Spelers kunnen ook gadgets gebruiken om hen te helpen in de ruimte, zoals een grijphaak.

     

RELEVANTERE ARTIKELEN