Bridge Constructor Portal voor Nintendo Switch – Nieuwe Beste Prijs

9 juni 2024 om 18:29 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Bridge Constructor Portal

Bridge Constructor Portal Aanbieding

Het spel Bridge Constructor Portal is momenteel beschikbaar voor de Nintendo Switch tegen de laagste prijs. Het kost slechts €0,99! (Eindigt: 7/7/24) Je hebt nog genoeg tijd om van deze aanbieding te profiteren, dus er is geen haast bij. Voor zo’n lage prijs is het zeker de moeite waard. Als je het mist of meer wilt besparen, raad ik je CDKeyNL aan. CDKeyNL vergelijkt prijzen voor je en laat je altijd de beste deal zien.

De naam van het spel: Bridge Constructor Portal zegt alles wat je moet weten. Je moet bruggen bouwen van de ene kant naar de andere, waarbij je rekening moet houden met de statica en veel andere aspecten. Maar dit alles speelt zich af in het Portal-universum, dus er zijn natuurlijk ook de bekende portalen en andere objecten uit de Portal-spellen. Dit geeft de perfecte mix om effectieve bruggen te bouwen, waarbij je middelen bespaart, maar ze toch stevig houdt. Het spel biedt in totaal 60 levels, die allemaal nieuwe en verschillende uitdagingen brengen.

Vergelijk Bridge Constructor Portal Switch Prijzen

Speel Bridge Constructor Portal goedkoop op andere platforms

CDKeyNL DEKT JE MET DE BESTE BESCHIKBARE AANBIEDINGEN

Download de gratis CDKeyNL browserextensie – BESPAAR GELD

Om altijd op de hoogte te blijven van het laatste videogamenieuws, trailers en de beste aanbiedingen, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt de beste en goedkoopste online aanbiedingen voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde CD-key verkopers op onze shoppagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google News.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen