Call of Duty Modern Warfare Nieuwe Cinematic Teases Battle Royale

13 februari 2020 om 14:04 in Blog met no comments
 

Read post in CheapDigitalDownload CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Een nieuwe bioscoop voor Call of Duty Modern Warfare’s tweede seizoen heeft veel fans die zeggen dat het een indicator is voor een koninklijk gevecht in het spel. Om de theorie verder te versterken is de mysterieuze nieuwe modus gevonden in het menu van het spel die zegt “geklasseerd” voor op dit moment.De filmische is slechts ongeveer anderhalve minuut lang. We krijgen een aantal operators te zien die zich een weg banen door een verlaten vliegveld. Als ze hun doelwit hebben kunnen uitschakelen, gaan ze snel weg om iets te zeggen over het “gas dat binnenkomt”. Ghost gaat dan naar beneden en rapporteert aan Captain Price dat “ze hun eigen doelwit zijn”. Daarna krijgen we de enorme kaart te zien, er gaat een vliegtuig voorbij en nog meer soldaten parachutespringen in het gebied.

Bekijk de video hieronder:

   

Call of Duty is geen vreemde als het gaat om het gevecht koninklijke scène. Ze hadden dit met Black Ops 4’s Black Out modus en in Call of Duty Mobile. Maar dit zal de eerste keer zijn dat het naar de Modern Warfare franchise komt.

Veel fans raken opgewonden van alle teasers die door Infinity Ward worden gedropt. Echter, op dit moment zijn er geen specifieke aankondigingen voor.

Call of Duty Modern Warfare is momenteel beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.