Capcom onthult volgende Street Fighter 5 Arcade Edition DLC-karakters

Door Rhyn uit augustus 2, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Capcom heeft aangekondigd de volgende set DLC-personages die naar Street Fighter 5 Arcade Edition komen. Sumoworstelaar E. Honda zal eindelijk zijn debuut maken in de laatste aflevering van de langlopende vechter, samen met terugkerende Final Fight karakter Poison. En last but not least: een ander Final Fight-personage stapt over naar de franchise – Lucia.Capcom heeft gameplay-trailers uitgebracht voor alle drie de personages, waarmee we een glimp opvangen van hoe ze zullen spelen. E. Honda’s moveset is zoals je zou verwachten, met zijn Flying Headbutt, Hundred Hand Slap en Sumo Splash die nog steeds in zijn arsenaal zijn opgenomen. Poison heeft nog steeds veel lange-afstands zweepaanvallen die haar uitzonderlijk maken in de zonering. Lucia ziet er naar uit dat het haar om vurige trappen en worpen gaat.

U kunt hieronder alle drie de karakter trailers bekijken:

 
 
 

Interessant is dat Capcom ervoor gekozen heeft om niet te kiezen voor een traditionele Seizoenspas voor 2019. In plaats daarvan kunt u E. Honda, Poison en Lucia individueel kopen om ze en hun extra kostuums te krijgen. U kunt ze ook allemaal bij elkaar krijgen in de Zomer 2019 Character Bundle, hoewel het niet sommige kostuums en de nieuwe Honda Sento etappe zal omvatten.

Alle drie de personages staan gepland om op 4 augustus in het rooster van het spel te worden opgenomen, terwijl de Zomer 2019 Character Bundle op 5 augustus beschikbaar zal zijn.

Street Fighter 5 Arcade Edition is verkrijgbaar op de PC en PlayStation 4.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


10 Top vechtspellen van 2019 tot nu toe

 

Zin in een of andere knokkelsbeet? Nou, hier zijn de top 10 vechtspellen die je nu kunt spelen, gekoppeld aan de beste deals die we voor elk van hen hebben.


AllKeyShop Rewards Program