CD Projekt Red zegt nee tegen microtransacties

1 april 2024 om 23:19 in Gaming-nieuws met Geen reacties

CD Projekt Red heeft bevestigd dat ze niet van plan zijn microtransacties in te voeren in hun singleplayer-games, maar ze hebben ze niet volledig uitgesloten.

Microtransacties van CD Projekt Red

Microtransacties van CD Projekt Red in singleplayer-games

CD Projekt Red heeft gesproken over hun standpunt over microtransacties nadat de recente Dragon’s Dogma 2 zwaar bekritiseerd werd nadat Capcom de singleplayer-RPG bij de release overspoelde met microtransacties.

Als er een zekere manier is om de gaming community te irriteren en deze te verenigen in een gemeenschappelijke zaak, dan is het wel door microtransacties te noemen. In een interview op Stockwatch.pl heeft de financieel directeur van CDPR, Piotr Nielubowicz, iedereen gerustgesteld door te zeggen dat het bedrijf niet van plan is microtransacties toe te voegen aan singleplayer-games.

Helaas voegde hij eraan toe dat dit een optie zou kunnen zijn voor CD Projekt Red in toekomstige multiplayer-games. Hoewel hij het niet uitdrukte, zou hij kunnen verwijzen naar het aankomende Witcher-spel met de codenaam Project Sirius, dat een AAA-spel zal zijn en multiplayer-elementen zal bevatten.

Wat betreft The Witcher 4, als het een singleplayer-spel blijft, is het waarschijnlijk dat de enige post-lanceringscontent zal bestaan uit uitbreidings-DLC’s, en hopelijk geen microtransacties.

Koop The Witcher 3 Game Key online goedkoop

Sluit je aan bij Geralt op het avontuur van je leven met de best geprijsde The Witcher 3-game sleutel dankzij de tientallen game-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s die dagelijkse deals, vouchers en sales bieden.

Vergelijk Cyberpunk 2077 CDkey Prijzen

Speel het epische Cyberpunk 2077 van CDPR en bespaar geld door de prijzen van game-sleutels te vergelijken.

VERGELIJK GAME KEY PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de Allkeyshop Browserextensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer markeert.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor CD-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde CD-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN