Civilization VII Eerste Trailer Uitgebracht: Aangekondigd voor 2025

9 juni 2024 om 16:52 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Civilization VII

Het laatste deel van Civilization kwam uit in 2016 en is nu al een aantal jaren oud. Maar gisteren op het Summer Game Fest kwam eindelijk een aankondiging voor de opvolger. Deze aankondiging willen we natuurlijk niet voor je achterhouden, dus hier vind je alles wat er tot nu toe te weten valt over Civilization VII.

Belangrijkste informatie

  • Civilization 7 komt uit in 2025.
  • Nieuwe informatie over de functies komt in augustus 2024.
  • Besparen op de aankoop van Civilization met CDKeyNL.

Wat is Civilization?

De Civilization-serie bestaat uit turn-based strategiespellen. Er zijn veel verschillende naties en je moet je steden opbouwen en het spel winnen. Er zijn altijd meerdere manieren om te winnen, waaronder werelddominantie, wetenschap, religie en andere factoren. Je kunt kiezen uit veel verschillende naties, elk met hun eigen kenmerken en speciale eenheden. De spellen kunnen alleen tegen de AI of samen met vrienden online worden gespeeld.

Aankondiging van Civilization VII

Gisteren, op 8 augustus 2024, werd de opvolger van Civilization 6, uitgebracht in 2016, aangekondigd. Er is nog niet veel informatie, maar hier vind je alles wat we weten. Civ 7 wordt net als zijn voorganger ontwikkeld door Firaxis Games en uitgegeven door 2K.

Civilization VII

Gisteren verscheen een trailer van 90 seconden, die echter geen gameplay of het eigenlijke spel toont. Je ziet alleen figuren die door verschillende tijdperken lopen. Maar tegen het einde zijn er enkele spannende informatie onthuld, namelijk een release-venster. We weten nu dat de release in 2025 zal zijn. En er was nog een kleine informatie, deze augustus zal er een gameplay showcase plaatsvinden. Daar zullen we ontdekken welke nieuwe functies in het spel zullen komen.

Besparen op de aankoop van Civilization

Momenteel is er de Sid Meier’s Civilization Franchise Sale op Steam. Hier kun je besparen op bijna alle Civilization-spellen, inclusief het nieuwste deel, Civilization 6. Dit deel kun je momenteel met 95% korting voor slechts €2,99 bij Steam kopen. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een nog betere manier is om te besparen, namelijk met CDKeyNL. CDKeyNL vergelijkt de prijzen van meer dan 60 geverifieerde verkopers en kan je altijd de beste prijs voor videogames bieden.

CDKeyNL biedt je de beste beschikbare deals

Download de gratis CDKeyNL browserextensie – BESPAREN GELD

Om altijd op de hoogte te blijven van de laatste videogame-nieuwtjes, trailers en beste aanbiedingen, voeg onze site toe aan je bladwijzers.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor cd-keys, gamecodes, cadeaukaarten en antivirussoftware van de geverifieerde cd-key-verkopers op onze shoppagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op ons op Google News.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen