Cyberpunk 2077 2.0 Update: Gratis downloaden voor Phantom Liberty

14 september 2023 om 19:43 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Cyberpunk 2077 2.0 komt op 21 september en is gratis te downloaden voor iedereen, nog voor de release van de Phantom Liberty-uitbreiding.

  cyberpunk 2077 2.0-update is gratis te downloaden  

Lees dit bericht in :

Belangrijke Feiten

  • Cyberpunk 2077 2.0 wordt uitgebracht op 21 september.
  • De update is gratis te downloaden op PS5, Xbox Series X|S en pc.
  • Cyberpunk 2077: Phantom Liberty verschijnt op 26 september.
 

CYBERPUNK 2077 2.0 UPDATE & PHANTOM LIBERTY DETAILS


 

Cyberpunk 2077 heeft sinds de release in 2020 verschillende transformaties ondergaan, en nu zal de 2.0-update de manier waarop het spel wordt gespeeld fundamenteel veranderen met nieuwe systemen en voordelen. En het komt net voor de Phantom Liberty-uitbreiding.

  cyberpunk 2077 update 2.0  

WAT IS CYBERPUNK 2077 2.0?

 

Cyberpunk 2077 2.0 is een nieuwe update die het sci-fi RPG van CD Projekt Red ingrijpend zal veranderen. De veranderingen omvatten nieuwe vaardigheidsbomen, herziene statistieken, voertuiggevechten en een nieuw politiesysteem.

Met de update zijn er veel meer manieren om je personage aan te passen, zodat je bijvoorbeeld een hack-en-slash netrunner of een ninja met bullet-time kunt zijn met meer impactvolle en betekenisvolle voordelen.

Het nieuwe vaardigheidensysteem plaatst automatisch punten in upgrades naarmate je ervaring opdoet, waardoor je statistische verbeteringen en vermogensaanpassingen krijgt.

En kleding geeft nu geen pantserstatistieken meer, wat betekent dat je je kunt kleden zoals je wilt, aangezien pantser nu wordt verleend via een nieuwe cyberware-categorie.

 

WANNEER KOMT CYBERPUNK 2077 2.0 UIT?

 

Cyberpunk 2077 2.0 wordt uitgebracht op 21 september op PS5, Xbox Series X|S en pc. Het is gratis te downloaden voor iedereen.

 

WANNEER KOMT CYBERPUNK: PHANTOM LIBERTY?

   

Phantom Liberty wordt enkele dagen later uitgebracht, op 26 september. De uitbreiding bevat een nieuw gebied, een nieuw verhaal, en tal van nieuwe wapens en gadgets om Night City te verkennen. Ook bevat het Idris Elba.

 

MOET IK CYBERPUNK 2077 SPELEN IN 2023?

 

Ja. Hoewel het een moeilijke start had bij de lancering, heeft CD Projekt Red veel wijzigingen doorgevoerd en gratis updates uitgebracht die het spel aanzienlijk hebben verbeterd en geüpdatet. Het is nu het spel dat het beloofde te zijn en is zeker de moeite waard om te spelen.

   

GAMES ZIJN BETER MET CDKEYNL


 

Allkeyshop is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download de gratis Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer toevoegt.

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware bij de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

 
 

Door Daniel Burrows Daniel

Meer relevante artikelen