Cyberpunk 2077: Update 2.0 – CD Projekt Aanbevolen Herstart

23 september 2023 om 14:21 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Op 21 september was het eindelijk zo ver – de langverwachte Cyberpunk 2077 Update 2.0 werd uitgebracht. Hier vind je alle essentiële details over Update 2.0.

Cyberpunk 2077 Update 2.0

Lees dit bericht in :

Belangrijke Informatie

  • Op 21 september werd Update 2.0 voor Cyberpunk 2077 uitgebracht, wat het spel aanzienlijk verbeterde.
  • De ontwikkelaars raden aan om het spel opnieuw te beginnen met Update 2.0.
  • De downloadgroottes voor de DLC en de update zijn nu bekend.

Update 2.0


Update 2.0 voor Cyberpunk werd gisteren uitgebracht voor pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Omdat er tal van nieuwe functies zijn, raden CD Projekt Red, de ontwikkelaars van Cyberpunk 2077, aan om helemaal opnieuw te beginnen om alle nieuwe gameplay-elementen en verbeteringen te ervaren.

Cyberpunk 2077 Update 2.0

Voor degenen die echter met hun huidige personage willen doorgaan, is er ook de optie om door te gaan zonder grote problemen – hoewel je mogelijk niet volledig kunt profiteren van alle voordelen en verbeteringen van het spel.

De ontwikkelaars hebben bijna alle aspecten van Cyberpunk 2077 op de een of andere manier herzien en verbeterd. Bijzonder opmerkelijk is het nieuwe politieke systeem, dat naar verwachting spannende hoge snelheidsachtervolgingen in de toekomst zal opleveren.

Met Update 2.0 wordt het rijden spannender, omdat een nieuw gevechtssysteem je in staat stelt om vanuit de ramen te schieten en achtervolgers tijdens ontsnappingen uit te schakelen.


Downloadgrootte


Indien je je afvraagt over de opslagbenodigdheden voor je Xbox Series X|S of PlayStation 5, dan kan ik je voorzien van de precieze informatie die je zoekt. Voor wie het spel nog niet geïnstalleerd heeft, dient 56,4 GB aan opslagruimte beschikbaar te zijn. Voor degenen die reeds het spel geïnstalleerd hebben en enkel de update willen, is een meer behapbare 17 GB vereist.

Vanaf 26 september is de eerste en enige DLC voor Cyberpunk 2077 beschikbaar. De downloadgrootte is 32,9 GB. Houd er rekening mee dat, net als Update 2.0, de DLC alleen beschikbaar is voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.


Hoeveel kost de update?


Update 2.0 is volledig gratis – je hoeft alleen te betalen voor de Cyberpunk DLC Phantom Liberty, die 30 euro kost op Steam.


Geldbesparende tip voor Phantom Liberty en Cyberpunk


Als je de volledige prijs niet wilt betalen voor Phantom Liberty of als je Cyberpunk 2077 nog niet hebt, raad ik je aan om CDKeyNL te bezoeken, waar je videogames kunt vinden tegen de beste prijzen.


Begin nu geld te besparen op al je games


CDKeyNL is de beste plek om de beste games te vinden tegen de beste prijzen. We hebben zelfs een browserextensie die je altijd helpt de beste kortingscodes, coupons en de laagste prijzen te vinden.

Download hier de extensie en begin met sparen voor de toekomst !!!

Om nooit meer iets te missen in de toekomst, of het nu gaat om nieuwe games, game-updates of de beste kortingen, markeer onze site als favoriet en kom af en toe terug.

Hier vind je de beste prijzen voor games, cadeaubonnen en zelfs antivirusprogramma’s. Koop bij geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze website.

Hou CDKeyNL in de gaten om op de hoogte te blijven.


Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen