DBS Broly komt volgende week naar Dragon Ball FighterZ

2 december 2019 om 06:26 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Bandai Namco heeft eindelijk onthuld wanneer de Dragon Ball Super versie van Broly zal worden toegevoegd aan het Dragon Ball FighterZ rooster. Fans zullen eindelijk in staat zijn om toe te voegen de beruchte berserker Saiyan vanaf donderdag volgende week.De aankondiging komt met een gloednieuwe aanhangwagen die de krachtpatsersbewegingen van Broly, plus een paar scènes van de Super van de Bal van de Draak toont: Broly film die binnen het spel wordt ontspannen. Hier zien wij Goku en Vegeta, en zelfs Frieza, zien wij proberen om de hulking strijder over te nemen door zelf. Natuurlijk smelten Goku en Vegeta uiteindelijk samen in Gogeta om een kans te maken.

U kunt kijken op de volledige release datum aankondiging trailer hieronder:

 

Broly is het laatste personage in de FighterZ Pass 2 line-up. De andere toevoegingen die voor hem werden uitgebracht waren Jiren, Videl, Goku (GT), Janemba en Gogeta (SSGSS). Bandai Namco heeft niet aangekondigd of het spel een derde FighterZ Pass zal krijgen of niet. Echter, gezien het feit dat DBFZ een van de populairste vechtspellen van dit moment blijft, en met de rijkdom aan personages die nog steeds beschikbaar is in de franchise, zal het niet verbazend zijn om binnenkort een andere Pass te horen.

Broly zal op 5 december aankomen. Dragon Ball FighterZ is beschikbaar op PC, Xbox One, PlayStation 4 en de Switch.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Gogeta tentoongesteld in de nieuwe Dragon Ball FighterZ Trailer

 

Dragon Ball FighterZ voegt binnenkort Gogeta toe en Bandai Namco heeft wat gameplay gedeeld om de fans te hypeen. Bekijk de video en wanneer Gogeta hier aankomt.


AllKeyShop Rewards Program