De beste CD Key Store kortingen van vandaag (25 juli 2020)

25 juli 2020 om 10:00 in Aanbiedingen, Blog met Geen reacties

 

Lees dit bericht in :

We hebben de beste kortingen voor videogames hier, op dit moment! Bekijk onze lijst, en sla meer op in uw CD-sleutel aankoop!

Wilt u meer korting op games? Je kunt ze allemaal krijgen op Daily Deals pagina!


BESTE KORTINGEN (25 July 2020)

Disco Elysium

Disco Elysium plaatst je in de schoenen van een detective in deze unieke open wereld RPG. Je bent belast met het oplossen van een moordmysterie, maar je hebt ook geheugenverlies door drugs en alcohol. Het spel bevat geen gevechten, maar je zou de gebeurtenissen moeten oplossen door middel van dialoog en vaardigheid controles.

Ga de strijd aan met verschillende personages, verken de stad en ontdek herinneringen aan je verleden. Je hebt de keuze om je energie te steken in het oplossen van de moordzaak, of het nemen van bijzaken.

 

Green Hell

Kun je overleven in extreme omstandigheden? De Groene Hel brengt je naar het Amazone regenwoud, zonder voedsel en uitrusting – je zult je weg naar buiten moeten vinden en moeten overleven.

Vecht om te overleven door het bouwen van schuilplaatsen, het maken van gereedschap en het maken van wapens waarmee je kunt jagen op voedsel en jezelf kunt verdedigen. Vecht tegen wilde dieren, tropische ziekten en zelfs je eigen mentale gevechten. Het spel beschikt over levensechte overlevingstechnieken, waaronder de behandeling van ziekten, verwondingen en wonden.

CODE VEIN

De wereld is gevallen. De Grote Instorting heeft monsters voortgebracht die Lost heten, en om ze te bestrijden heeft de mensheid Revenants gecreëerd, dat zijn lijken die weer tot leven worden gebracht dankzij een parasitair hartimplantaat dat het weer doet kloppen.

Ontgrendel je verleden en ontsnap aan de levende nachtmerrie die de stad van Vein is. Werk samen met degenen die je onderweg tegenkomt en ga op reis door de kerkers. Maak je eigen Revenant gelijk en verkrijg nieuwe spullen om de Lost voor eens en altijd te verslaan.

Blasphemous

Jij bent The Penitent One, een enige overlevende van de Silent Sorrow massacre, die gevangen zit in een eindeloze cyclus van dood en wedergeboorte. Verken Blasfemous’ nachtmerrieachtige wereld als je geconfronteerd wordt met vijanden en het overwinnen van dodelijke valstrikken. Laat de kracht van je Mea Culpa los en sla je slag tegen iedereen die tussen jou en je doel staat – het wordt wreed en bloederig!