De beste CD Key Store kortingen van vandaag (27 juli 2020)

27 juli 2020 om 15:00 in Blog, Deal of the Day met no comments

 

Lees dit bericht in :

We hebben de beste kortingen voor videogames hier, op dit moment! Bekijk onze lijst, en sla meer op in uw CD-sleutel aankoop!

Wilt u meer korting op games? Je kunt ze allemaal krijgen op Daily Deals pagina!


BESTE KORTINGEN (27 JULY 2020)

Death Stranding

Met Death Stranding kun je als bezorger Sam Bridges spelen, die de taak heeft om voorraden te leveren aan geïsoleerde kolonies, en deze tegelijkertijd weer aan te sluiten via een draadloos communicatienetwerk. Tijdens uw reis moet u ervoor zorgen dat uw lading in één stuk naar uw ontvanger wordt gebracht en dat ze u gunstige recensies geven. Nog belangrijker is dat het uw taak is om de mensheid te redden van een dreigend onheil, aangezien de planeet op het punt staat uit te sterven en er buitenwereldse wezens zijn begonnen met het bewonen van de planeet.

  Disco Elysium  

Disco Elysium plaatst je in de schoenen van een detective in deze unieke open wereld RPG. Je bent belast met het oplossen van een moordmysterie, maar je hebt ook geheugenverlies door drugs en alcohol. Het spel bevat geen gevechten, maar je zou de gebeurtenissen moeten oplossen door middel van dialoog en vaardigheid controles.

Ga de strijd aan met verschillende personages, verken de stad en ontdek herinneringen aan je verleden. Je hebt de keuze om je energie te steken in het oplossen van de moordzaak, of het nemen van bijzaken.

 

Blasphemous

Jij bent The Penitent One, een enige overlevende van de Silent Sorrow massacre, die gevangen zit in een eindeloze cyclus van dood en wedergeboorte. Verken Blasphemous’ nachtmerrieachtige wereld als je geconfronteerd wordt met vijanden en het overwinnen van dodelijke valstrikken. Laat de kracht van je Mea Culpa los en versla iedereen die tussen jou en je doel staat – het wordt wreed en bloederig!

Monster Hunter World  

Een nieuwe wereld wacht op u in Monster Hunter: Wereld! Als monsterjager kun je op woeste monsters jagen in een levende, ademende wereld, waar je het landschap en zijn bewoners in je voordeel kunt gebruiken. Jaag alleen, of met je vrienden. Gebruik materialen van gevallen vijanden om nieuwe spullen te maken en neem het op tegen sterkere vijanden!