De beste CD Key Store kortingen van vandaag (29 juli 2020)

29 juli 2020 om 15:00 in Blog, Deal of the Day met no comments

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

We hebben de beste kortingen voor videogames hier, op dit moment! Bekijk onze lijst, en sla meer op in uw CD-sleutel aankoop!

Wilt u meer korting op games? Je kunt ze allemaal krijgen op Daily Deals pagina!


BEST DISCOUNTS (29 JULY 2020)

Assassin’s Creed Odyssey

 

Assassin’s Creed Odyssey laat je spelen als een legendarische Spartaanse held. Je bent verantwoordelijk voor je lot en krijgt de keuze om je eigen pad te creëren. Verken een voortdurend veranderende wereld die wordt beïnvloed door de beslissingen die je neemt.

Laat je geweldige krijgers kwaliteiten zien in de strijd. Ga naar de oorlog tijdens de Peloponnesische oorlog of neem deel aan enorme epische gevechten tussen Sparta en Athene.

Ga op zoek naar onbekende locaties, ontdek verborgen schatten en baant je een weg door uitdagende zeeslagen. Upgrade je schip, wapens en bemanning die passen bij jouw stijl van vechten.

Fallout 76

Deze aflevering uit de Fallout serie zal spelers hebben die een open wereld verkennen die Appalachia heet en die is geteisterd door een nucleaire oorlog.

Met het S.P.E.C.I.A.L. systeem voor je personage creatie behoeften. Gebruik het Construction and Assembly Mobile Platform of C.A.M.P. dat je onderdak en opslag zal zijn en je veilige haven zal bevoorraden.

Speel alleen of in teamverband met de andere overlevenden en krijg je handen op het krachtigste wapen in het spel, namelijk de Nucleaire Raketten.

Warhammer: Vermintide 2

In de Warhammer Fantasy Battles World, Warhammer: Vermintide 2 biedt een 4-spelers co-op actie spel met eerste-persoons melee gevechten.

Kies uit de vijf helden en pas je speelstijl aan met de 15 verschillende talent bomen en meer dan 50 wapentypes. Ervaar alle moeilijkheidsgraden van het spel, van Recruit tot Legend.

Verken de stervende wereld en verover alle niveaus.

 

NieR: Automata

De machinaal aangedreven post-apocalyptische wereld terugwinnen als androïden 2B, 9S en A2. Er zijn niet langer mensen op aarde alleen maar mechanische wezens. De menselijke weerstand die van de wereld werd gedwongen bracht de androïden terug naar de Aarde, en daarmee begint een oorlog.

Geniet van een mooie open wereld met een meesterlijk gecreëerd verhaal. De gevechten zitten boordevol actie en het spel biedt een mix van een aantal elementen van RPG.

Ontdek de lang vergeten waarheid over de wereld met NieR: Automata.