De beste gratis spelletjes van de dag (31 juli 2020)

31 juli 2020 om 15:00 in Blog, Deal of the Day met no comments

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Gratis spelletjes? We hebben het hier! We zijn enthousiast om de gratis spelletjes van vandaag met je te delen, en als je ze wilt pakken, doe dat dan nu, nu ze nog beschikbaar zijn.

Wil je meer? Bekijk alle gratis games die nu beschikbaar zijn op onze DAILY DEALS!


BESTE GRATIS SPELLETJES (31 JULY 2020)

 

Destroy All Humans! Demo


 

Speel als de kwaadaardige alien Crypto-137 die de hele mensheid wil vernietigen! Oogst hun DNA, vernietig ze met behulp van allerlei buitenaardse wapens en paranormale krachten, en verpulver hun steden met je vliegende schotel!

Geïnspireerd door buitenaardse verhalen uit de jaren ’50, Destroy All Humans! brengt de cultklassieker terug, die wordt geleverd met een bijgewerkte look en feel. Het spel bevat de nooit eerder vertoonde Lost Mission of Area 42.

Als demo kunnen de spelers genieten van de eerste missie van het spel en van een bonusmissie van de Challenge!


20XX


 

Deze roguelike actie platformer is net als Mega Man. Red het menselijk ras door te springen en door verschillende niveaus te schieten. Ontdek verbazingwekkende nieuwe krachten en heb epische gevechten met bazen.

Speel alleen of met een vriend in co-op. Ook het aanbieden van 100 verschillende power-ups, een heleboel spelmodi, en meerdere moeilijkheidsgraden. Vergeet niet deel te nemen aan de Seeded Daily en Weekly Challenges.

 

Barony


 

Verover de kerkers in Barony! Het aanbieden van een first-person roguelike RPG krijgen om de kleine stad genaamd Hamlet die werd overgenomen door de Baron Herx te redden. De stad is gevangen in een enorme kerker en alleen jij bent de redder van de stad, nou ja, je kunt ook wat vrienden meenemen.

Geniet van 13 exotische en iconische klassen, een diepgaand RPG systeem, een charmante kunststijl, veel avontuur met gevarieerde wapens, pantser uitrusting, spreuken en meer. Speel het spel met drie van je vrienden, in totaal vier spelers!


Cris Tales (Demo)


 

Ervaar het verleden, het heden en de toekomst met de Cris Tales demo. Deze demo bevat een mini Colosseum ervaring. Probeer de progressieve gevechten en het mini-boss gevecht uit. Het Colosseum zal ook beschikbaar zijn in het volledige spel.

Doe mee met de nieuwe Time Mage Crisbell en haar geweldige metgezellen op hun reis door een sprookjesachtige wereld die een ongenaakbare toekomst heeft.