De beste gratis spelletjes van de dag (4 Augustus 2020)

4 augustus 2020 om 15:00 in Blog, Deal of the Day met no comments

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Gratis spelletjes? We hebben het hier! De gratis games van vandaag komen uit verschillende genres, en we zijn er vrij zeker van dat we je urenlang zullen vermaken. Pak ze, nu ze nog beschikbaar zijn!

Wil je meer? Bekijk alle gratis games die nu beschikbaar zijn op onze DAILY DEALS!


BESTE GRATIS SPELLETJES (4 AUGUSTUS 2020)


Portal Knights


 

Word een Portal Knight en red een stervende wereld die wordt geteisterd door de Fracture en belegerd door de Hollow King.

Bouw structuren, ambachtelijke meubels en decoraties met klassieke voxel-gebaseerde systemen. Verzamel grondstoffen, knutsel gereedschap en laat je creativiteit de vrije loop. Kies je klasse – Warrior, Mage of Ranger, en pas dan je uiterlijk, vaardigheden, talenten en uitrusting aan. Actie RPG-gevechten laten je in realtime het hoofd bieden aan vijanden. Bewijs je medeleven tegen gemene wezens en de gevaarlijke Greatbeasts.

 

Dunk Lords


 

Het is high-stakes basketbal met een twist.

Dunk Lords combineert klassieke B-ball actie met beat ‘em up gameplay. Ontketen speciale bewegingen en unieke vaardigheden om tegenstanders neer te halen. Scoor rand-busting dunks of vernietig het vertrouwen van je tegenstander met verwoestende afwijzingen.

Speel alleen of met een vriend in de Story Mode en volg de opkomst van Slice tot het sterrendom, of speel met maximaal 3 vrienden in de Arcade Mode.

 

Superbrothers: Sword & Sworcery EP


 

Betreed een etherische wereld in Superbrothers: Sword & Sorcery EP. Het is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een mythisch rijk waar je de controle neemt over een krijger monnik. Los muzikale mysteries op en gebruik je zwaard om vijanden te bestrijden.

Het spel stelt je in staat om samen te werken met je vrienden via Twitter.

 

20XX


 

Deze schurkachtige actie platformer is net als Mega Man. Red het menselijk ras door te springen en door verschillende niveaus te schieten. Ontdek verbazingwekkende nieuwe krachten en heb epische gevechten met bazen.

Speel alleen of met een vriend in co-op. Ook, het aanbieden van 100 verschillende power-ups, een heleboel spelmodi, en meerdere moeilijkheden. Vergeet niet deel te nemen aan de Seeded Daily en Weekly Challenges.