Dead by Daylight: Binnenkort ook in Singleplayer?

30 mei 2023 om 19:06 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Dead by Daylight, uitgebracht in 2016, blijft dagelijks door meer dan 50.000 spelers gespeeld worden. Binnenkort wordt er een singleplayer-modus toegevoegd aan het populaire spel.

Door Kilian Kilian

Lees dit bericht in :

  Dead by Daylight  

Belangrijke feiten

  • Er zal een singleplayer game-modus zijn in Dead by Daylight.
  • Supermassive Games werkt aan het nieuwe spel.
  • Er zullen verschillende personages worden geïntroduceerd in vergelijking met het multiplayer-spel.
 

Alles wat we weten over het nieuwe spel


 

Na meer dan 7 jaar een favoriet te zijn geweest onder fans, krijgt Dead by Daylight eindelijk een langverwachte singleplayer-modus.

  Dead by Daylight  

Supermassive Games, vooral bekend van Until Dawn, werkt aan dit nieuwe project. Helaas zijn er nog niet veel details beschikbaar, maar ze worden later dit jaar verwacht te worden onthuld.

Er is aangegeven dat het spel zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt, dus helaas kunnen we niet verwachten dat het nieuwe Dead by Daylight-spel dit jaar wordt uitgebracht.

Behaviour Interactive, de ontwikkelaars van Dead by Daylight, hebben aangekondigd dat het nieuwe spel spelers een verhaalgedreven ervaring zal bieden met keuzes die leven en dood beïnvloeden.

Het nieuwe spel introduceert volledig nieuwe personages, waardoor spelers het horrorverhaal-gameplay met een frisse blik kunnen ervaren.

Zodra er nieuws is over de singleplayer-modus van Dead by Daylight, zullen we ervoor zorgen dat we u op de hoogte stellen via CDKeyNL. Vergeet dus niet af en toe bij ons terug te komen.


 

Nog nooit Dead by Daylight gespeeld?


 

Bij CDKeyNL krijg je altijd games voor de laagste prijs. Ze hebben zelfs een browser extensie waarmee je altijd de beste prijs kunt vinden.

Je kunt de browser extensie hier downloaden:

Download nu de browser extensie om in de toekomst veel geld te besparen!!!

Om niets te missen in de toekomst, zoals nieuwe games, updates of de beste kortingen, sla CDKeyNL op en check het af en toe.

Bij CDKeyNL vind je de beste prijzen voor games, giftcards en zelfs als je op zoek bent naar antivirusprogramma’s, vind je ze hier. Koop nu van geverifieerde CD-key verkopers op CDKeyNL.

Koop Dead by Daylight tegen de beste prijs op CDKeyNL!

 
     

RELEVANTERE ARTIKELEN