Destiny 2 The Witch Queen Uitbreiding getoond in nieuwe trailer

25 januari 2022 om 13:58 in Gaming News met no comments

Destiny 2’s The Witch Queen uitbreiding lanceert binnenkort, en Bungie laat het zien in een nieuwe trailer.

Door  Author Merc  Merc  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  
 

Vooruitlopend op de release volgende maand, heeft Bungie een nieuwe trailer gedeeld voor Destiny 2’s aankomende uitbreiding, The Witch Queen. De video toont de troon wereld van Savathûn, die door de makers wordt omschreven als een mysterieuze plek. Welke gevaren de Guardians in dit duistere moeras te wachten staan, weet niemand.

In The Witch Queen zullen Guardians een nieuwe locatie verkennen, een nieuwe campagne volgen, deelnemen aan een nieuwe raid en genieten van een volledig nieuw seizoen aan content.

 

 

De nieuwe inval zal plaatsvinden in een verzonken piramide die ergens in de Troon wereld van Savathûn ligt. Guardians zullen het opnemen tegen “een oud gevaar” dat gevangen zit binnen de muren.

De add-on stelt spelers in staat om hun eigen wapens te maken via een nieuw crafting systeem. Deze functie wordt geleverd met een “unieke combinatie van mods, shaders en geavanceerde stat pools” die spelers kunnen gebruiken om hun eigen aangepaste wapens te creëren om hen te helpen hun tegenstander te verslaan.

Er komt ook een nieuw wapen, de Glaive, dat een hybride is van een wapen en een projectiel. Wie dit wapen beheerst, kan mêlee-combo’s uitvoeren, projectielen afvuren en zich verdedigen met een krachtig energieschild.

  What does the witch queen deluxe edition include?  

Degenen die ook op zoek zijn naar meer te doen in Destiny 2 zullen blij zijn om te weten dat The Witch Queen ook een nieuwe 6-player activiteit Matchmade Activity zal bevatten genaamd Eternal Conflict.

 
 

Destiny 2 The Witch Queen is vanaf 22 februari 2022 verkrijgbaar in de Standard, Deluxe en Collector’s Editions.

Pre-order het vandaag en je ontvangt direct unlocks voor de Throne World Exotic Ghost Shell, Enigma Exotic Emote, en Legendary Emblem.

 

RELEVANTERE ARTIKELEN