Details voor Death Stranding op de PC onthuld

9 november 2019 om 16:09 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Kojima Productions en PC publishing partner 505 Games hebben meer informatie gedeeld over de komende PC-poort van Death Stranding. Advertenties voor het spel zijn al live gegaan op zowel stoom en Epic Games en zal de gebruikelijke AAA spel prijskaartje dragen.Als je je zorgen maakt over een Epic Games Store-exclusiviteitsdeal, dan ben je blij te horen dat het spel tegelijkertijd op Steam en de Epic Games Store wordt uitgebracht. Voorbestellingen zijn nu ook open voor het geval je zeker weet dat je het spel wilt spelen en dat je je bestelling vroeg wilt afsluiten.

Het release window van 2020 is ook beperkt tot de zomer van 2020. Dat is een geweldig release window voor PC-gamers, want het is meestal de droogste periode als het gaat om game-releases. En nu Death Stranding’s gameplay zich pas na ongeveer 10 uur zou openen, zullen spelers veel tijd hebben om te branden om bij het vlees van het spel te komen.

Helaas zijn er geen details onthuld over de verbeteringen en extra functies die naar de PC-versie van het spel komen. Het zou een geweldige plaaggeest zijn geweest voor Kojima’s pc-fans als de ontwikkelaars ten minste één screenshot hadden uitgebracht met een aantal van de grafische verbeteringen die naar de poort komen.

Death Stranding wordt in de zomer van 2020 op de pc gelanceerd. Voor het geval je niet wilt wachten, is de game al beschikbaar op PlayStation 4.

Als je op zoek bent naar meer informatie om je te helpen beslissen of dit een game is waar je in wilt springen, kun je in het artikel hieronder onze reviewronde bekijken.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Death Stranding Herziening Ronde-omhoog

 

De Death Stranding recensies zijn begonnen te stromen. Bekijk wat de critici te zeggen hebben over het meest verwachte spel van het jaar.


AllKeyShop Rewards Program