Diablo 4 Officiële Gameplay Lanceringstrailer uitgebracht door Blizzard

23 mei 2023 om 07:44 in Gaming News met no comments

Blizzard heeft een officiële gameplay lanceringstrailer uitgebracht voor Diablo 4 voorafgaand aan de release van de actie-RPG volgende maand.

Door Daniel Burrows Daniel

Lees dit bericht in :

  Diablo 4: Blizzard Brengt Gameplay Lanceringstrailer uit  

Belangrijkste feiten:

  • Diablo 4 wordt uitgebracht op 6 juni.
  • Blizzard heeft een nieuwe Diablo 4 gameplay lanceringstrailer uitgebracht.
  • Diablo 4 zal uitkomen op PlayStation, Xbox en PC.
 
 

DIABLO 4 GAMEPLAY LANCERINGSTRAILER


 

De hype voor Diablo 4 blijft groeien nu Blizzard drie weken voor de geplande release van de ARPG een gameplay lanceringstrailer uitbrengt.

  Wanneer wordt Diablo 4 uitgebracht?  

Na een succesvolle open bèta voor Diablo 4 heeft Blizzard ons getrakteerd op een nieuwe gameplaytrailer, die de beschikbare klassen in het spel laat zien voordat enkele hoogtepunten van de gameplay worden onthuld.

Geplaatst 50 jaar na Diablo 3, hebben de demonen van de Hel opnieuw het heft in Sanctuary genomen, en nieuwe helden moeten opstaan met vertrouwde en gloednieuwe vaardigheden om Lilith, de dochter van Mephisto, te achtervolgen en te stoppen terwijl ze de mensheid onderwerpt en naar haar wil buigt.

Je kunt de Diablo 4 gameplay lanceringstrailer bovenaan dit artikel bekijken, evenals de edities hieronder, voorafgaand aan de release van het spel op 6 juni.

Diablo 4: Welke editie moet ik kiezen?


 

KOOP DIABLO 4 GOEDKOPE GAME KEY VOORAF OP CDKEYNL


 

CDkeyNL is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browser extensie die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je kunt de beste en goedkoopste online deals vinden voor CD keys, game codes, gift cards en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 
     

RELEVANTERE ARTIKELEN