Dolmen: Gameplay Trailer verschijnt voor aankomende RPG

13 september 2021 om 12:50 in Gaming News met no comments

Massive Work Studio heeft eindelijk een officiële gameplay trailer vrijgegeven voor hun aankomende actie RPG, Dolmen.

Door    Daniel  |  Sir_MagnetronSir_Magnetron

Lees dit bericht in :

 

OVERLEEF TEGEN EEN ANGSTAANJAGENDE VIJAND


 

Dolmen is een sci-fi, horror-actie RPG die zich afspeelt op de vijandige planeet Revion Prime, waar insect-achtige monsterlijke wezens een interdimensionale kloof zijn binnengedrongen om verwoesting aan te richten op een mijnstation.

  buy Dolmen best deals cheap online  

In een eerdere video uitgebracht als een verhaal trailer, leerden we dat de taak van de speler nu is om de dreiging in te dammen met alle middelen die nodig zijn.

De gameplay trailer laat zien dat we kunnen verwachten dat Dolmen zware run and gun mechanics zal bevatten, vergelijkbaar met id Software’s DOOM en EA’s Dead Space, en misschien wat Dark Souls-achtige gevechten.

  What is Dolmen?  

De trailer is iets meer dan een minuut in lengte, maar doet goed werk van het benadrukken van de melee en ranged combat en toont ons zelfs een enorme vijand die een baas zou kunnen zijn.

Dolmen gaat niet alleen over hacking en slashing met over-the-top wapentuig, maar je zult moeten zoeken naar onderdelen om je uitrusting te maken en je armor aan te passen.

  pre-order Dolmen Steam key  

En het zou niet veel van een sci-fi spel zijn zonder de vreemde mogelijkheid om te gebruiken, die Dolmen lijkt te hebben, gelukkig.


 

ALLKEYSHOP VERKOOPT GOEDKOPE DOLMEN CD SLEUTELS


 

Dolmen heeft nog geen vaste release datum, maar we weten dat het spel in 2022 voor PC zal lanceren, en je kunt het op Steam kopen.

Onze geverifieerde sleutel verkopers op onze winkel pagina’s hebben de beste aanbiedingen en laagste prijzen voor Dolmen CD sleutels, spel codes, cadeaubonnen, prepaid kaarten, antivirus software, en besturingssystemen.

       

RELEVANTERE ARTIKELEN